Via Biler Erhverv

Overskud via rådgivning

 

I Via Biler Erhverv gør vi det nemt for dig, når du skal lease firmabil eller have ny varebil til virksomheden. Hos os får du ikke bare en standardløsning. Med vores 360°-løsning skræddersyer vi alle aspekter af dit bilkøb, så det passer præcis til dine behov – og selvfølgelig til den rigtige pris.

 

Vi repræsenterer de stærke mærker Ford, Renault, Toyota og Dacia – og vi ved, at de lever op til vores krav om driftssikkerhed. Og i kraft af at vi har erhvervsafdelinger både øst og vest for Storebælt – i Storkøbenhavn og Aarhus – leverer vi til hele landet.

Via Bilers 360°-løsning

Med vores 360°-løsning kommer vi hele vejen rundt om din bil, når vi rådgiver dig og din virksomhed om dit bilkøb.

Bilen
Indretning
Udstyr
Finansiering
Dekoration
Forsikring
Service

Firmabiler

 

I Via Biler Erhverv samarbejder vi med alle de store leasingselskaber. Det betyder, at vi altid kan finde en løsning til dig, når du vil have en Ford, Renault, Toyota eller Dacia som firmabil.

Vi giver dig kompetent og uvildig rådgivning, når du skal træffe beslutninger om model og udstyr. Og så laver vi en fleksibel og specialudformet løsning – med det helt rigtige beskatningsgrundlag.

En leasingaftale hos os tilpasses løbende din forretning. Fx holder vi øje med din aftale og kontakter dig, hvis vi mener, at den kan optimeres.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi gør det nemt for dig at lease firmabil.

Det offentlige

 

I Via Biler Erhverv er vi eksperter i at levere miljørigtige og driftssikre biler til det offentlige.

Vi kan som totalleverandør af hele bilparken sammensætte den helt rigtige løsning, som både tager hensyn til økonomi, miljø, køreglæde og driftssikkerhed.

Via Biler samarbejder med en række offentlige virksomheder, og vi ved, hvad der skal til for at være godt kørende. Derudover samarbejder vi med Kommune Leasing, så vi altid kan finde et godt tilbud til dig.

Kontakt os for at høre mere og få et godt tilbud.

 

Varebiler

 

Skal din virksomhed have ny varebil fra Toyota, Ford, Renault eller Dacia? Så er vi klar til at gøre det nemt for dig. Vi sørger nemlig for alt lige fra finansiering til specialindretning og bildekorationer spiller.

 

Vores erfarne medarbejdere i afdelingerne i Østjylland og Storkøbenhavn er alle bilentusiaster, og de bruger deres store viden om Ford, Renault, Toyota og Dacias varebiler til at rådgive dig og din virksomhed. Hos os får du en skræddersyet løsning, der passer til dine og din virksomheds behov. Og som holder dine omkostninger nede.

 

Kontakt os, og lad os give dig et bud på en løsning til din virksomhed.

 

Se nye varebiler fra vores mærker herunder - eller se vores store udvalg af brugte varebiler her.

 

 

Bliv ringet op

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.