Toyota C-HR

Ny motor. Mere kraft.

Rummelig crossover
 Nyeste hybridteknologi
 Lavt brændstofforbrug
Fuld af udstyr


Karrosseri
Crossover


HK
140 | 197 HK


0-100 km/t (sek.)
-


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A+   A++


Km/l
19,6 - 21,3

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

Crossoveren der følger dit flow

Tag plads, læg hænderne på rattet, og glæd dig til en køreoplevelse i særklasse. Den nye Toyota C-HR byder på en, efterhånden velkendt men ikke desto mindre, fantastisk kombination af ophøjet komfort og knivskarp kontrol. Forestil dig, at du kører i en sportslig hatchback, men komforten minder mere om en eksklusiv SUV - så har du et godt billede af den nye lækre Toyota C-HR.

Hybrid i verdensklasse

Den nye Toyota C-HR fås med Toyotas avancerede hybridsystem med enten en 1.8 liters hybridmotor og 140 HK eller en 2.0 liters hybridmotor og hele 197 HK. Begge varianter kommer som standard med automatgear.

Toyota C-HR har en imponerende standardpakke, som blandt meget andet indeholder 17” alufælge, adaptiv fartpilot og 8" multimediedisplay inkl. Trådløs Apple CarPlay og bakkamera.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Chr Pre Launch Shot04
Chr Pre Launch Shot11
Chr Pre Launch Shot02
Chr Pre Launch Shot06
Chr Pre Launch Shot13 Withouttalent
Chr Pre Launch Shot16
Chr Pre Launch Shot20
Chr Pre Launch Shot25
Chr Pre Launch Shot39

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.