Bilferie værksted tjek

Sommertjek

 

Står du over for at skulle på ferie? Og kan du heller ikke overskue en nedbrudt bil i kanten af den tyske Autobahn i 27 graders varme? 

Hos dit lokale Via Biler-værksted tilbyder vi lige nu et gratis sommertjek af din bil, så du trygt og sikkert kan begive dig ud på sommerens kør-selv-ferie. 

 

Book en tid lige nu direkte i mekanikerens kalender - så vil vi meget gerne bruge en time på at sørge for, at du kommer sikkert på ferie.

 

 

Bestil tid på værkstedet

Hos Via Biler får du service i topklasse

Du er i trygge hænder, når du vælger Via Biler som dit autoriserede værksted. Hos Via Biler tager både teknikere og pladesmede løbende kurser og holder sig opdateret inden for de 7 mærker, vi repræsenterer.


 

 

 

Airconditionservice

Har du en bil med aircondition eller klimaanlæg? Så er det en rigtig god ide - både for dit eget og bilens helbred - at din bil får et servicetjek af enten klimaanlæg eller aircondition og dermed får renset de bakterier og svampe ud, som naturligt dannes dannes i anlæggets filtre og fordamper

 

Læs mere

Forlæng din motors levetid

Når din bils motor får en dyse- og indsugningsrens, bliver motoren renere og i lavere risiko for uforudsete skader og pludselige reparationer. For dig betyder det større glæde af din bil, mens du samtidigt sparer penge og skåner miljøet.

 

Læs mere

Få plads til det hele

Tagbokse er ikke kun gode til skiferien. Også om sommeren giver en tagboks mere plads og - lige så vigtigt - mere plads på bagsædet, så alle kan sidde komfortabelt. Er du interesseret i en tagboks, kan vi hjælpe dig. Vi forhandler nemlig Thule tagbokse og kan hjælpe dig med at finde den rigtige tagboks til lige netop din bil og dine behov.

 

Læs mere

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.