Service og reparation | Book værksted hos Via Biler

Via Bilers autoriserede værksteder

 

Vi giver din bil service i topklasse

Hos Via Biler er din bil i trygge hænder, når den er til service på et af vores autoriserede værksteder. Vores specialuddannede teknikere og pladesmede bliver løbende videreuddannet og er eksperter inden for deres respektive bilmærke.

Book tid til enten service eller reparation på dit lokale Via Biler-værksted herunder.

 

Find dit lokale værksted

 

Du finder vores autoriserede Toyota-, Ford-, Renault-, Dacia-, Lexus-, Volvo- og Fiat-serviceværksteder i Østjylland og Storkøbenhavn.

 

Ford Aarhus Vest, Skanderborg, Brøndby, Valby og Amager
Toyota Aarhus Syd, Aarhus Nord, Silkeborg, Skanderborg, Brøndby, Valby og Amager
Renault Valby og Amager
Dacia Valby og Amager
Lexus Aarhus Syd og Brøndby
Volvo Amager
Fiat Aarhus Vest

 

 

Derfor skal du vælge Via Biler

 

Når din bil er til service, anvender vi udelukkende kvalitetsreservedele. Du sikrer derved, at din bil bevarer sin fabriksgaranti, og at bilens sikkerhed og køreegenskaber ikke forringes. Opdager vi noget, der bør udbedres i forbindelse med et serviceeftersyn, laver vi et overslag på prisen, inden vi påbegynder en reparation. Vi udbedrer dermed ikke noget, som vi ikke på forhånd har aftalt med dig.

 

Vi ved, hvor ubehagelige uforudsete værkstedsregninger kan være, og vi tilbyder dig derfor en attraktiv Via Biler Serviceaftale, der giver dig budgetsikkerhed, da du betaler en fast månedlig ydelse.

 

Læs meget mere om vores service til dig og din bil her: Toyota Service, Ford Service, Renault Service, Dacia Service, Lexus Service, Volvo Service og Fiat Service

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.