Løsnede hjulbolte på biler

Via Biler oplyser

 

Politiet advarer imod en tendens, hvor ukendte gerningsmænd løsner boltene på bilers hjul

 

Som vist flere gange i nyhederne spreder der sig en meget uheldig tendens: Flere bilejere har oplevet, at ukendte gerningsmænd løsner boltene på bilens hjul, således at hjulet kan falde af under kørsel. Læs artiklerne her og her.

 

Hos Via Biler har vi løsningen

Vi tilbyder, at du kan få monteret fire nye møtrikker på hjulene med en unik skruenøgle, der kun findes én top til. Denne top bliver opbevaret med dit reservehjul i bagagerummet, hvor gerningsmanden ikke kan få fat på den. Hvert eneste hjul vil altså være låst med en unik bolt eller møtrik. På den måde kan boltene ikke løsnes af en universalnøgle som i tilfældet fra de uheldige bilister. Dette minimerer kraftigt risikoen for uheld grundet løsnede bolte. 

På dit lokale Via Biler-værksted kan vi hjælpe dig med at få monteret et unikt sæt låsemøtrikker og -bolte til din bil og på den måde sørge for, at ingen kan skrue på dine hjul - udover dig selv og dit værksted. Samlet sikrer vi din bil for blot 995 kr.


Book tid direkte i mekanikerens kalender via knappen herunder.

Book nu

 

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.