Betingelser & vilkår

Ja tak, jeg vil gerne modtage info og materiale fra Via Biler Gruppen A/S via brev, telefon og elektronisk post (e-mail, sms, mms) med henblik på reparation, synsforberedelse, dækskifte, pleje, beskyttelse og service af biler. Jeg accepterer, at Via Biler Gruppen A/S til brug for kommunikation med mig optager film og billeder af min bil. Jeg accepterer endvidere, at mine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføringsformål.

Jeg vil gerne modtage markedsføring fra Via Biler Gruppen A/S af nye og brugte biler, tilbehør til biler, serviceaftaler og værkstedsydelser, events og konkurrencer, samt tilbud på leasing, finansiering, forsikring, vejhjælp (via nyhedsbrev, e-mail, sms, mms) Jeg accepterer endvidere, at mine oplysninger behandles automatisk til brug for markedsføringsformål.

Jeg giver tilladelse til, at Via Biler Gruppen A/S må videregive mine oplysninger til den danske importør af det bilmærke som mit køb/værkstedsbesøg vedrører, med det formål at kontakte mig som ovenfor nævnt. Samtykket omfatter også vor markedsføring på vegne af de pågældende bilimportører.

Dine oplysninger opbevares maksimalt i en periode på 14 måneder efter vi senest har benyttet disse til de formål, som er beskrevet ovenfor. Du kan til enhver tid få udleveret, slettet eller rettet din profil, tilbagekalde, gøre indsigelse imod brugen af eller begrænse dine oplysninger ved at henvende dig til Via Biler Gruppen A/S.

Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik.