Hvorfor købe brugt bil hos Via Biler?

Hos Via Biler har du trygheden ved at købe din brugte bil hos en kompetent forhandler. Du kan have fuld tillid til, at bilen er gennemgået både mekanisk og kosmetisk, og med over 40 års erfaring i bilbranchen samt et solidt fundament for vores forretning kan du også være helt sikker på, at vi er her i morgen.

Når du køber brugt bil hos Via Biler, tilbyder vi:

  • Attraktiv finansiering med og uden udbetaling

  • Tryghedsgaranti

  • Mulighed for garantiforlængelse

  • Service- og reparationsaftale, der giver 100% tryghed og budgetsikkerhed

  • Forsikring

  • Over 40 års erfaring i bilbranchen

  • Landsdækkende tilstedeværelse

  • Knowhow – vi sælger årligt mere end 15.000 biler

  • Velkonsolideret forretning – vi er her også i morgen

  • Over 4.600 anmeldelser og ratingen ”Excellent” på Trustpilot

 

Brugte biler med Tryghedsgaranti

Vi står inde for kvaliteten af hver og én af vores brugte biler og sørger altid for, at vores brugte biler er omhyggeligt gennemgået og klargjort, før de sættes til salg. Vi giver dig derfor med glæde vores Tryghedsgaranti med i brugtbilshandlen.

Med Via Bilers Tryghedsgaranti får du blandt andet restgældsgaranti, 6 måneders fuld brugtbilsgaranti og kilometergaranti. Vores brugte biler holder med andre ord, hvad de lover – og du kan således med ro i maven handle brugt hos din lokale Via Biler.

Bedre, billigere, brugt – til lav rente

Det er én ting, hvad den brugte bil, du har kig på, koster kontant – noget andet er, hvad den månedlige omkostning er, hvis du vælger at få din brugte bil finansieret. Det er her, det bliver tydeligt, hvordan bilen passer ind i din aktuelle økonomiske situation.

Hos Via Biler er vi specialister i at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning inden for billån.

Vi samarbejder med nogle af landets bedste finansieringsselskaber og kan altid give dig Danmarks måske billigste billån, når du handler din brugte bil hos os. Vi har en af markedets skarpeste renter på finansiering, og vi tilbyder den på alle vores brugte biler op til 5 år. Uanset om du er til fast eller variabel rente, og om du foretrækker et billån med eller uden udbetaling, kan vi hjælpe dig med et billigt lån til din brugte bil.

Service- og reparationsaftale

Med en service- og reparationsaftale hos Via Biler får du 100% tryghed og budgetsikkerhed sammen med dit brugtbilskøb. For et fast månedligt beløb får du alle serviceeftersyn, vedligeholdelsesreparationer, mekanisk arbejde og meget mere – uden at skulle bekymre dig om stigende værkstedsregninger.

Vi udregner gerne en uforpligtende pris til dig, så du kan danne dig et overblik over din fremtidige biløkonomi. Udover at kende til din bilmodel skal vi blot kende dens kilometerstand, samt hvor mange kilometer du forventer at køre om året. Tag fat i din bilrådgiver, når du prøvekører vores brugte biler, eller forhør dig hos vores kundeservice.