Dacia Dokker Van

➤ Praktisk varebil
God kørselskomfort
 Lavt brændstofforbrug
➤ Stor varerumsvolumen
 


Karrosseri
Varebil


HK
95


0-100 km/t (sek.)
13,6


Brændstof
Diesel


Energiklasse
A++


Km/l
19,6

Dacia Dokker Van er en praktisk varebil, der sikrer dig den rette volumen til den rette pris. Bilen har alt – kørekomfort, varerumsvolumen samt en dynamisk og økonomisk motor.

Dokker Van er den perfekte varebil for den nystartede iværksætter eller den travle håndværksmester, der har brug for effektive tekniske løsninger og god plads. Med Dacia Dokker Van får du Danmarks billigste ægte varebil. 

Dynamisk og økonomisk

Dokker Van sikrer dig toppræstationer og lave driftsomkostninger. Det lave brændstofforbrug skyldes den økonomiske dieselmotor, der går hele 19,6 km/l og dermed er blandt de bedste i klassen. Udover den gode økonomi er Dokker Van også utroligt komfortabel at køre i grundet den gode rummelighed og de effektive og brugervenlige tekniske løsninger

Få opfyldt alle dine pladsbehov

Har lastkapaciteten stor betydning for dig? Med denne varebils lastkapacitet bliver alle krav, du stiller i forbindelse med dit arbejde, opfyldt. Varerummet kan let tilpasses til dine behov og er udstyret, så din last er godt sikret under hele transporten.

Med Dacia Dokker Van er du garanteret god plads til få penge, da du får en 3,3 m3 varebil til en 2,5 m3 varebils pris.

Tre års garanti

Med Dacias garantiordning er din varebil dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i tre år eller til 100.000 km, hvilket er et år mere end de fleste andre bilmærker tilbyder. Dacia Assistance sikrer dig gratis vejhjælp i hele Europa gennem hele garantiperioden.

Dacia tilbyder desuden to års lakgaranti og seks års rustgaranti. Såfremt du ønsker at forlænge din garantiordning med Dacia, kan dette gøres billigt.

1/1

Udvalgte varianter af Dacia Dokker Van

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris *
1.5 dCi 95HK Essential Diesel A+ | 19,6 | 135 1090 88.100 kr.
1.5 dCi 95HK Essential TEKNO Diesel A+ | 19,6 | 135 1090 92.225 kr.
* Ekskl. moms og inkl. reg. afgift

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.