Dacia Finansiering

Vil du investere i en ny Dacia, men er du i tvivl om, hvilken finansieringsløsning der passer bedst til dine behov og din økonomi? Hos Via Biler hjælper vi dig med at vælge den rette løsning, så du undgår økonomiske bekymringer.

Vi samarbejder med flere af markedets store finansieringsselskaber, hvilket giver dig mulighed for bil finansiering på fordelagtige vilkår.

Billån med eller uden udbetaling

Uanset om du er klar til at lægge udbetaling eller ej i forbindelse med finansiering af din Dacia, kan vi tilbyde et billån, der passer til dine behov.

Ønsker du at lægge en udbetaling, kan du vælge et attraktivt lån med 20% i udbetaling på din bil. Du får en fleksibel aftale på tilbagebetaling, som blot skal være afviklet, inden din bil er 12 år. 

Er du derimod mere interesseret i en løsning, hvor du ikke skal lægge udbetaling, kan du vælge et billån uden udbetaling med en løbetid på op til 96 måneder. For at få et lån uden udbetaling skal du fremvise årsopgørelse og lønsedler samt kunne betale lånet tilbage, inden din bil er 15 år.

Finansiering uden bekymringer

Der er mange overvejelser i forbindelse med et bilkøb. Så lad os gøre det nemmere for dig. Fortæl os, hvad du har af behov – og så finder vi en løsning, der passer præcis til dine ønsker.

Brug kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig. Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige bilrådgiver direkte, så I sammen kan finde den bedste løsning i forbindelse med finansiering af din Dacia.


  

Kontakt os

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste finansiering af din Dacia. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.