Dacia Lodgy

5 eller 7 sæder
Stor og rummelig
➤ God brændstoføkonomi
Gode køreegenskaber
 


Karrosseri
MPV


HK
95-130


0-100 km/t (sek.)
11,6-12,3


Brændstof
Benzin | Diesel


Energiklasse
B   A


Km/l
14,1-18,5

Dacia Lodgy er en MPV med enten fem eller syv sæder, så hele familien kan være der uden problemer. Med Lodgy får du meget mere bil for pengene.

Lodgy er en stor og rummelig bil, der prismæssigt starter meget lavt. Med den gode rummelighed og fleksibilitet lever bilen uden tvivl op til de forventninger, enhver familie har.

Fem- eller syvpersoners bil

Dacia Lodgy fås både med fem eller syv lettilgængelige og komfortable sæder. Uanset hvilken model du vælger, er der plads til hele familien, og den gode opbevaringsplads gør det bekvemt at være i bilen. Den gode benplads og lofthøjde gør ligeledes bilen til en af de bedste i sit segment.

Lodgy med syv sæder er en af de syvpersoners biler på markedet, hvor der er mest plads – også på de bagerste sæder. Bilen er så rummelig, at der kan sidde to voksne på bilens to bagerste sæder.

Gode økonomiske motorer

Dacia er Renaults discountmærke, men dieselmotoren fra Renault er der ikke noget discount over. Takket være dieselmotoren dCi 95 med turbo er bilen meget brændstoføkonomisk og kører langt på literen – hele 18 km/l.

Den robuste og gennemprøvede benzinmotor sikrer dig ligeledes en meget økonomisk kørsel. Motoren har stor driftsikkerhed og en god kombination af økonomi og ydelse.

Beregn byttepris

1/1

Udvalgte varianter af Dacia Lodgy

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
TCe 100HK Streetway Benzin B | 14,7 | 153 1190 169.990 kr.
Blue dCi 95HK Stepway Diesel A | 18,5 | 141 1630 194.990 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.