Via Biler - dit Dacia-værksted

Lad os passe godt på din Dacia

Når din Dacia får brug for service, kan du trygt overlade den til os. På vores autoriserede Dacia-værksteder tager vores kyndige teknikere hånd om din bil, og du er sikret service efter alle forskrifter. Vores teknikere er nemlig uddannet i at servicere netop din bilmodel og ved præcis, hvordan de bedst og mest effektivt holder din bil i tip-top stand.

Hos Via Biler går vi meget op i at tilbyde en høj service, uanset om din bil har brug for et serviceeftersyn eller en større reparation. Det indbefatter en god dialog med vores kunder – det, mener vi nemlig, er vejen til at skabe tryghed for dig. Samtidig ved du, at vi udelukkende bruger originale reservedele, så du både får garanti på reparationsarbejdet og på de reservedele, vi monterer i din bil.  

Vi tilbyder service til alle Dacia-modeller – Duster, Sandero, Lodgy og Dokker Van.

Book service

Lad os give din bil en kærlig omgang. Vælg, hvor du vil have din Dacia serviceret.

Amager >

Valby >

Via Biler Serviceaftale

Tryghed for dig og din Dacia

Med en Via Biler Serviceaftale kan du slippe alle bekymringer om din biløkonomi.

Dine fordele

  • Du kender altid dine serviceomkostninger
  • Du undgår uforudsete udgifter
  • Dine serviceomkostninger betales løbende
  • Din bil overholder fabrikkens serviceintervaller
  • Du slipper for eventuelle prisstigninger på service
  • Du sikrer den højest mulige gensalgsværdi, når din bil er serviceret på et autoriseret værksted

Når du tegner en serviceaftale hos Via Biler, har vi har endda taget skridtet videre end blot at sikre din bils vedligeholdelse og reparationer. Derfor får du også både hjulskift, dækopbevaring og lånebil med i din serviceaftale.

Gratis vejhjælp med Dacia Assistance

I hele perioden, hvor din Dacia er dækket af nybilsgarantien, og den er serviceret i overensstemmelse med Dacias serviceprogram, får du gratis vejhjælp i Danmark og det meste af Europa. Hvis du kommer ud for motorstop, en punktering, et afladet batteri – ja, selv hvis du er kommet til at putte forkert brændstof på bilen, kan du få hjælp gennem Dacia Assistance.

I de tilfælde, hvor bilen ikke kan repareres på stedet, eller reparationen tager mere end 3 timer, kan du få betalt hjemtransport eller overnatning på hotel. Og det gælder i hele Europa (med undtagelse af Hviderusland).

Tryghed

Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Du får altid en pris, inden vi går i gang. Og hvis der skulle dukke andre reparationer op undervejs, tager vi kontakt til dig, inden vi laver mere på din bil.

Forlæng garantien op til 6 år

Når du køber en fabriksny Dacia, får du automatisk en nybilsgaranti på hele 3 år eller 100.000 km, afhængigt af hvad der indtræffer først.

Vil du forlænge den garanti – og dermed også forlænge din gratis vejhjælp gennem Dacia Assistance – kan du for et meget overskueligt beløb få forlænget garantien helt op til 6 år/150.000 km. Så behøver du ikke bekymre dig om uforudsete og dyre reparationer.

Lad Via Biler passe godt på din Dacia. Vores erfarne bilrådgivere står klar til at hjælpe dig med både serviceeftersyn og serviceaftale, så du får den mest optimale aftale for dig og din bil - kontakt os her.