Dacia Skadeservice

Med Dacia Skadeservice er du sikret hurtig og effektiv skadeservice på et autoriseret værksted. Vi anvender kun originale reservedele i forbindelse med skadeservice, og du får dermed både tryghed og garanti. Alle reservedele, der monteres i bilen ved reparationen, er nøje tilpasset, så du er sikret optimal drift.

Hos Via Biler har vi nogle af de dygtigste karosseriteknikere og pladesmede, og du er derfor altid garanteret skadeservice i topklasse. Vores autoriserede værksteder tilbyder Dacia Skadeservice til alle modeller – heriblandt modellerne Duster, Sandero, Logan, Lodgy og Dokker Van.

Vi ved, at det kan være svært at undvære bilen, når den er på værksted. Derfor stiller vi altid en gratis lånebil til din rådighed i hele perioden, hvor vi reparerer forsikringsskaden på din bil.

 

Vi hjælper dig, hvis uheldet er ude

Når uheldet er ude, er der mange ting at tage hensyn til. I forvirringen tror mange, at det er forsikringsselskabet, som bestemmer, hvor en skade skal udbedres. Det er dog ikke tilfældet, da du selv kan bestemme, hvilket værksted du foretrækker, din bil skal afleveres på.

Du bør altid vælge et autoriseret værksted, når din bil skal repareres. Derved er du sikret, at arbejdet udføres af specialuddannede mekanikere, som overholder fabrikkens forskrifter, så din bil bevarer sin rustgaranti, køreegenskaber og lignende. Hos Via Biler har vores pladeværksted udstyr, der er specielt udviklet til din bil, og vi benytter kun originale reservedele.

Hvis dit forsikringsselskab vælger, at din bil skal sendes til et værksted, du ikke føler dig tryg ved, har du altid ret til at beslutte dig for at sende din bil til et af vores autoriserede værksteder.

Vælg et autoriseret værksted

Det er nemt at miste overblikket ved pludseligt opståede skader. I kampens hede er det vigtigt, at du vælger det rette pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien på din bil bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores Dacia Skadeservice udføres på et autoriseret Dacia-værksted og kan udbedre alle typer skader.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om vores Dacia Skadeservice eller for gode råd til, hvordan du og din bil er bedst sikret i forbindelse med skade.