Biler til det offentlige

I Via Biler Erhverv er vi eksperter i at levere miljørigtige og driftssikre biler til det offentlige. Vi kan som totalleverandør af hele bilparken sammensætte den helt rigtige løsning, som både tager hensyn til økonomi, miljø, køreglæde og driftssikkerhed.

Vi tilbyder blandt andet adgang til nye biler alle døgnets 24 timer i vores afdelinger, da vi ved, hvor afgørende det er, at I altid kan komme videre på vejene, hvis uheldet skulle være ude. Hvis skaden er sket, undgår I ventetid på vores værksteder, da vi sørger for, at I kommer til så hurtigt som muligt. Vi fikser bilen samme dag, så den hurtigt er videre på de danske veje.

Fordele ved at vælge Via Biler

Når du vælger Via Biler får du en loyal, kompetent og fair samarbejdspartner, som giver åbenlyse fordele som bl.a.:

  • Køretøjer døgnet rundt
  • Ingen ventetid på værkstederne
  • Skræddersyede biler
  • Høj faglig sparring

En 360°-løsning hele vejen rundt om bilparken

Med vores 360°-løsning kommer vi hele vejen rundt i rådgivningen af jeres virksomhed.

En professionel samarbejdspartner til bilparken

Via Biler Erhverv samarbejder med en række offentlige virksomheder, og vi ved, hvad der skal til for at være godt kørende. Derudover samarbejder vi med KommuneLeasing, så vi altid kan give jer et godt tilbud med konkurrencedygtige priser og leasingvilkår samt professionel rådgivning.

Når I har en vognpark, har I brug for en samarbejdspartner, der er med hele vejen. Leasing er en tillidssag, og derfor står vi hos Via Biler Erhverv altid klar til at svare på alle de spørgsmål, der er både før, under og efter en aftale. Vi ved, at en effektiv forvaltning afhænger af god transport, men også at behov kan ændre sig med tiden. Vi sørger derfor for, at vi løbende er i kontakt, så jeres vognpark hele tiden står i sin skarpeste uniform.

Service og kvalitet er altafgørende, hvorfor vi yder dette til fingerspidserne, hver gang du har brug for os. Tag en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere om blandt andet aftalevilkår, løbetid og udskiftningsmuligheder, så alt er i overensstemmelse med jeres behov og ønsker.

Uanset om I foretrækker en Ford, Renault, Toyota eller Dacia, står vi klar med højt specialiserede erhvervsrådgivere, der altid er klar til at hjælpe jer.

Cookies er for hjemmesider, hvad benzin er for biler! Når du bruger siden, godkender du, at vi bruger cookies. Læs mere her.

OK