Lexus værksted

Dit Lexus-værksted

 

Vi sikrer din bil autoriseret service

Du kan trygt aflevere din Lexus til service hos Via Biler – vi er nemlig Danmarks eneste autoriserede Lexus-værksted. Det betyder, at vi kan tilbyde service, som du ikke får i samme klasse andre steder. Når du får din bil serviceret og repareret på et autoriseret værksted, kan du være helt sikker på, at fabrikantens forskrifter overholdes.

På vores serviceværksteder i Aarhus Syd og Brøndby kan vores specialuddannede Lexus-teknikere udføre autoriseret service på din bil og udbedre eventuelle reklamationer. Vores certificerede teknikere er specialister i netop Lexus, og de får løbende opdateret deres viden på relevante tekniske kurser.

 

 

Bestil tid på værkstedet

Hos Via Biler får du service i topklasse

Du er i trygge hænder, når du vælger Via Biler som dit autoriserede værksted. Hos Via Biler tager både teknikere og pladesmede løbende kurser og holder sig opdateret inden for de 7 mærker, vi repræsenterer.

Service med originale reservedele

På vores autoriserede Lexus-værksteder bruger vi naturligvis kun originale reservedele og ekstraudstyr. Det betyder, at din bil altid er godt kørende og opretholder sin fabriksgaranti. Når din bil er serviceret ud fra producentens forskrifter og med originale reservedele vil det desuden kunne mærkes på prisen, hvis du en dag vælger at sælge den igen.

Du kan kontakte vores autoriserede Lexus-værksteder her:

Aarhus Syd: Værkstedschef Poul Berthelsen, telefon 87 47 11 13

Brøndby: Værkstedschef Birgitte Nordskov, telefon 43 20 90 16

Slip for ubehagelige overraskelser

Hos Via Biler er vi kun interesserede i at give din bil den bedste service. Derfor får du altid prisen, inden vi går i gang med et serviceeftersyn eller en reparation. Skulle der undervejs dukke andre reparationer op, kontakter vi dig, inden vi udbedrer dem.

Er det vigtigt for dig at have budgetsikkerhed og overblik over alle dine udgifter til din bil, anbefaler vi dig at få en serviceaftale hos Via Biler. Med en Via Biler Serviceaftale får du overblik over din økonomi, da alle serviceeftersyn og løbende reparationer er dækket af aftalen. Læs mere om en Via Biler Serviceaftale.

Kontakt vores bilrådgivere og få yderligere information om, hvad vi kan tilbyde dig og din Lexus. Vi står klar til at servicere din nye bil.

Kan vi hjælpe dig?

Lexus værksted autoriseret

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.