Volvo værksted autoriseret

Dit Volvo-værksted

 

Hos Via Biler er din bil i trygge hænder

Når du afleverer din Volvo hos Via Biler, er du sikret, at din bil får service af højeste kvalitet. På vores autoriserede værksteder reparerer vi din bil i overensstemmelse med producentens forskrifter. Vores specialuddannede Volvo-teknikere gennemgår løbende efteruddannelse, så de altid er opdateret på de nyeste teknikker og modeller.

Hos Via Biler tilbyder vi service udover det sædvanlige. Når du indleverer din Volvo på et af vores autoriserede værksteder, kan du være helt sikker på, at vi kun bruger originale reservedele. På den måde bevares bilens optimale køreegenskaber, samtidigt med at dens gensalgsværdi forbliver høj.

Service hos Via Biler er din sikkerhed for, at din bil er i de bedste hænder. For os er din tryghed enormt vigtig. Derfor har vi altid en åben dialog om, hvilket arbejde vi udfører på din bil.

 

 

Bestil tid på værkstedet

Hos Via Biler får du service i topklasse

Du er i trygge hænder, når du vælger Via Biler som dit autoriserede værksted. Hos Via Biler tager både teknikere og pladesmede løbende kurser og holder sig opdateret inden for de 7 mærker, vi repræsenterer.

Slip for uforudsete værkstedsregninger

Hos Via Biler ved vi, hvor irriterende uforudsete værkstedsregninger er. Og med en serviceaftale til din Volvo får du endnu mere overblik over dine værkstedsregninger. En Via Biler Serviceaftale giver dig for en lav månedlig ydelse alle serviceeftersyn i overensstemmelse med producentens serviceintervaller samt alle reparationer og vedligeholdelse, der ligger ud over et serviceeftersyn. Læs mere om en Via Biler Serviceaftale.

 

Derudover informerer vi dig naturligvis altid om prisen, inden vi påbegynder værkstedsarbejdet, og støder vi på noget, der bør udbedres under reparationen, kontakter vi dig altid, inden vi begynder at udbedre fejlen.

For yderligere information om, hvad vi kan tilbyde dig og din Volvo, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne bilrådgivere. Vores specialuddannede teknikere står klar til at give din nye Volvo den bedste service.

Kan vi hjælpe dig?

Volvo værksted autoriseret

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.