OVERSKUD via RÅDGIVNING

Via Biler Erhverv

 

I Via Biler Erhverv gør vi det nemt for dig, når du skal lease firmabil eller have ny varebil til virksomheden. Hos os får du ikke bare en standardløsning. Gennem vores 360°-løsning skræddersyr vi alle aspekter af dit bilkøb, så det passer præcis til dine behov – og selvfølgelig til den rigtige pris.

 

Vi repræsenterer de stærke mærker Ford, Renault, Toyota og Dacia, der alle lever op til vores krav om driftssikkerhed. Og med erhvervsafdelinger både øst og vest for Storebælt – i Storkøbenhavn og Aarhus – leverer vi til hele landet.

Via Bilers 360°-løsning

Med vores 360°-løsning kommer vi hele vejen rundt om din bil, når vi rådgiver dig og din virksomhed om dit bilkøb.

Bilen
Indretning
Udstyr
Finansiering
Dekoration
Forsikring
Service

 

 

Erhvervsbiler til ethvert behov

Firmabiler

Vi samarbejder med alle de store leasingselskaber og er garant for en fleksibel firmabilsløsning - med det helt rigtige beskatningsgrundlag.

Varebiler

Er du på udkig efter ny varebil? Vi sørger for, at alt lige fra finansiering til specialindretning og bildekorationer spiller.

Det offentlige

Som totalleverandør af hele bilparken leverer vi biler til det offentlige - og tager både hensyn til økonomi, miljø, køreglæde og driftssikkerhed.

 

 

Kontakt erhvervsteamet

Ford

Mads Lykke Poulsen
Erhvervschef
Kim Sørensen
Aarhus
Michael Spang
Brøndby

Toyota

Emil Winther Andersen
Aarhus

Renault & Dacia

Peter Kofoed
Amager

Bliv ringet op

Bliv kontaktet af Via Biler Erhverv

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.