360°-løsning på køb af varebil eller firmabil

Når du skal købe eller lease en ny varebil eller firmabil, er der et hav af forskellige muligheder inden for både finansiering, indretning, udstyr - og mere til.
Med Via Bilers 360°-løsning får du én færdig pakke, der matcher dine ønsker og behov til din nye erhvervsbil.
Vi rådgiver dig og din virksomhed om alle aspekter ved både bilkøb og leasing. Vi kommer hele vejen rundt i vores rådgivning - alle 360°.

Bilen

Dit valg af bil er individuelt og hænger sammen med, hvilke behov du har som erhvervsdrivende. Uanset om du er bager eller klejnsmed, kan vi give dig en professionel vejledning om, hvilken type bil der er den helt rigtige for dig og din virksomhed.

Indretning

Din bil er dit vigtigste værktøj. Derfor skal den også være indrettet fuldstændig efter dine behov. Vi er totalleverandør i alt udstyr til din varebil. Om du har brug for modulopbyggede reoler eller elektronisk kørebog - vi har det hele.

Udstyr

Din bil skal indeholde alt, hvad du har brug for i dit erhverv – men lad os gøre arbejdet! Uanset hvilken type udstyr du har brug for, sørger vi for at give dig den rette vejledning samt specielle tilbud til lige præcis din situation. Vi er leveringsdygtige i alt lige fra flådestyring til læsseruller og meget mere.

Finansiering

Skal du købe eller lease? Og skal du gøre det finansielt eller operationelt? Alle de spørgsmål og mange flere har vi svarene på. Vi giver dig et tilbud på den bedst mulige finansiering for dig og din virksomhed.

Dekoration

Lad din bil være din virksomheds reklamesøjle – og lad os klare det for dig. Vi sørger for logo, foliering, speciallakering og CVR-mærkning. Erhvervsbiler kører mange kilometer hver dag og ses af rigtig mange mennesker. Derfor giver en dekoration af bilen en stor og bred synlighed, som er værdifuld 24/7.

Forsikring

Som en del af 360° tilbyder vi en attraktiv forsikringsordning, der runder alle dine behov. Fortæl os dine ønsker til en bilforsikring, og vi finder én, der passer præcis til dig og din bil. Er du i tvivl, står vi klar til at rådgive dig om den bedste løsning.

Service

Vi følger din bil hele vejen – også når den skal til service. Som en del af 360°-løsningen kan du tilkøbe en lukrativ servicepakke, der forudser alle bilens vedligeholdelsesomkostninger. Servicepakken indeholder alle serviceeftersyn, reparationer og udskiftninger af mekaniske dele på vores autoriserede værksteder.

Skal vi 360° rundt om købet af din nye varebil eller firmabil?

Kontakt vores erhvervsteam i enten Aarhus eller på Amager, og få den komplette 360°-løsning til dig eller din virksomhed.