Varebiler til professionelle håndværkere

Varebil, varevogn, kassevogn – kært barn har mange navne. I udgangspunktet er der ingen forskel på de tre definitioner, da alle i lovmæssig forstand indbefatter en bil uden bagsæder. I stedet har den et varerum, der kan designes, præcis som du ønsker.

Skal din virksomhed have ny varebil fra Toyota, Ford, Renault eller Dacia? Så er vi klar til at gøre det nemt for dig. Vi sørger nemlig for, at alt lige fra finansiering til specialindretning og bildekorationer spiller.

Hos Via Biler er vi bilentusiaster, og vi bruger vores store viden til at rådgive dig og din virksomhed. Hos os får du en skræddersyet løsning, der passer til dine og din virksomheds behov - og som holder dine omkostninger nede.

Kontakt os og lad os give et bud på en løsning til din virksomhed.

Ny varebil?

Få en uforpligtende snak med en af vores erhvervsrådgivere

Aarhus Vest

Mads Lykke Poulsen

Erhvervsdirektør | Filialchef

40 96 55 41

Aarhus Vest

Kim Sørensen

Erhvervsrådgiver | Ford

40 28 10 20

Aarhus Vest

Martin Hørlyk Kirkeby

Erhvervsrådgiver | Ford

61 63 82 75

Aarhus Nord

Børge Nygaard

Erhvervsrådgiver | Toyota

87 47 11 16

Silkeborg

Nicolai Sloth Lyngby

Bilrådgiver | Toyota

87 24 87 04

Silkeborg

Dan Bak Nielsen

Erhvervsrådgiver | Ford

87 22 10 26

Brøndby

Michael Spang

Salgschef | Ford

40 34 64 14

Amager

Peter Kofoed

Erhvervsrådgiver | Renault & Ford

21 15 29 71

Valby

Claus Johansen

Erhvervsrådgiver | Toyota

43 20 90 02

Personlig eksperthjælp og rådgivning

Uanset din virksomheds behov tør vi godt love, at vi har en varebil, der matcher dine behov. Hos Via Biler finder du alt fra små varevogne med lave brændstofforbrug til store, rummelige og specialindrettede varevogne. Vi er specialiserede i at forstå din forretnings behov, så du får den perfekte bil. Vi sørger med andre ord for, at dit "rullende kontor" er præcis, som du ønsker.

Skræddersy din varebil

Vi skræddersyr din kommende varebil, så den opfylder alle dine behov. Uanset om du leder efter én eller flere varebiler, finder vi den optimale løsning for dig og din virksomhed. Hos Via Biler tilbyder vi en 360°-løsning, der indeholder alt fra finansiering til indretning på din nye varebil. Du sparer tid og behøver kun at besøge os én gang for at blive rigtig godt kørende!

Finansiering af varebil

Finansiér din kommende varebil fordelagtigt hos os gennem erhvervsleasing. Når du erhvervsleaser din nye varebil, undgår du at binde kapital i den. I stedet kan du styrke din virksomheds pengebeholdning.

Uanset om du vælger at købe eller lease din varebil, rådgiver dig til den bedste finansielle løsning.

Ved erhvervsleasing får din virksomhed:

  • Større økonomisk råderum
  • Fuld brugsret over varebilen i leasingperioden
  • Frit valg mellem modeller og mærker
  • Fast leasingydelse hver måned

Fradrag i moms

En leasingafgift er en driftsomkostning, som kan trækkes fra i moms, når du køber en varebil på gule plader og har en momsregisteret virksomhed. På den måde undgår du at skulle finansiere 25% moms. Med en leasingaftale får du således fuld skattemæssig effekt i hele leasingperioden. Momsudbetalingen er nemlig fjernet, når du vælger at lease din varebil, og momsen er i stedet delt ud over hele leasingperioden. Momsfradraget betinger dog, at du ikke anvender varebilen til privat kørsel - medmindre du registrerer den på papegøjeplader.

Cookies er for hjemmesider, hvad benzin er for biler! Når du bruger siden, godkender du, at vi bruger cookies. Læs mere her.

OK