Finansiering af brugte biler

Når du har fundet din brugte favoritbil og sikret dig, at den dækker alle de behov, du har til din nye brugte bil, er det selvfølgelig vigtigt for dig, hvordan din økonomiske situation bliver fremadrettet.

Vi gør det nemt at købe brugt bil

Det er de færreste, der har råd til at betale en brugt bil kontant. Hos Via Biler tilbyder vi finansiering af brugte biler, så du kan få din bil hjem i garagen uden at miste overblikket over din biløkonomi. Og dét uanset, om du vil finansiere en brugt bil af mærkerne Volvo, Toyota, Ford, Mazda, Suzuki, Renault eller Dacia – eller en brugt bil af et af vores andre populære mærker.

Vi samarbejder med flere finansieringsselskaber, herunder Nordania Finans, og kan altid give dig det bedste tilbud på finansiering af din brugte bil.

Finansiering med eller uden udbetaling

Om du vil lægge en udbetaling ved finansiering af din brugte bil, eller om du foretrækker et lån uden udbetaling afhænger naturligvis af din økonomi.

Vores bilrådgivere er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, så du får det mest attraktive billån – med eller uden udbetaling.

Billig finansiering med byttebil

Har du en brugt bil, som du skal af med samtidig med finansiering af din nye brugte bil, køber vi den gerne. Når du sælger din gamle brugte bil som en del af handlen, er det med til at sænke prisen på din nye brugte bil. Det betyder samtidig, at både renten på finansiering af din brugte bil og selve udbetalingen ved finansiering bliver endnu lavere. Læs mere om salg af din brugte bil til os her.

Overblik over din økonomi

Vil du gerne have det store overblik over din biløkonomi og trygheden ved at kende alle dine udgifter, tilbyder vi ud over finansiering af brugte biler også en Via Biler Serviceaftale til din nye brugte bil. Læs mere om serviceaftale hos Via Biler her.

Når du kombinerer finansiering af brugte biler med en serviceaftale, har du et samlet månedligt budget for din brugte bil. Du slipper således for uforudsete udgifter og kender alle dine biludgifter – lige fra omkostninger til service og reparation til finansiering.

Hør mere om finansiering af brugte biler

Hos Via Biler står vi altid klar til at rådgive dig om, hvilken type af finansiering af brugte biler der er den rette til dig og dine behov. Kontakt din lokale Via Biler her og få et konkret tilbud på finansiering af netop din fundne brugte bil.

Mangler du endnu at finde din nye brugte bil, kan du se alle brugte biler her. Hvis du i stedet for en brugt er interesseret i finansiering af en ny bil, kan du naturligvis også finansiere den hos os. Læs mere om finansiering af nye biler her.