Ford Mustang Mach-E - Fords første 100% elektriske SUV

Nu kan du endelig bestille den nye og prisvindende Ford Mustang Mach-E!

Kør op til 610 km på en enkelt opladning

Med den nye Ford mustang Mach-E får du op til 610 km rækkevidde på en fuld opladning, og vælger du, at installere en ladeboks derhjemme, kan du starte hver dag med en fuldt opladt bil. Mustang Mach-E er desuden særdeles praktisk på farten. Den kan lade hele 93 km på bare 10 minutter med en høj effekts jævnstrømsoplader, hvilket gør den ideel til både korte og lange turer.

Den står klar til prøvekørsel i juni 2021

Mustang Mach-E kommer i udstyrsvarianterne RWD og AWD, men fælles for dem begge er, at du får masser af attraktivt udstyr som standard. Tilkøber du Teknologipakken, får du et eksklusivt og prisvindende B&O lydsystem bestående af 10 højttalere og den prisvindende soundbar, som er integreret i instrumentpanelet. Du får desuden håndfri bagklap, intelligent parkeringsassistent og 360-graders kamera med i pakken.


*Baseret på fuld opladning. Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) gælder for RWD-model med 99 kWh batterikapacitet. Faktisk rækkevidde varierer i forhold til eksterne elementer, køreegenskaber, køretøjsvedligeholdelse og lithium-ion batteriets alder. Kun tilgængelig med udvidet rækkevidde. Ford Mustang Mach-E vandt IF Design Award 2020.

Bestil den nye Ford Mustang Mach-E

Har du spørgsmål? Kontakt os herunder. 

1/1