Dags- og weekendleje

Billigere end du tror - og med bredere udvalg

Har du brug for en bil bare én enkelt dag eller måske i en hel weekend? Skal du på en hurtig smuttur til Berlin eller flytte for din svigerfamilie i Randers?

Så kan vi hjælpe med en løsning, der er skræddersyet til dine behov via Hertz Biludlejning. Her er du sikret enkel, billig og ukompliceret billeje samtidig med at du får glæde af vores store udvalg af rummelige og komfortable lejebiler. Vi har alt fra den byvenlige minibil til varevogne med mere end god plads.

Vi har altid gode tilbud på weekend- og dagsleje.

Personbil

Vi har et bredt udvalg af personbiler - lige fra den kække minibil, der snildt finder selv de mindste parkeringspladser, til de rummelige stationcars, der uden problemer kan transportere familien fra A til B.

Varebil

Uanset, om du skal bruge en lille eller stor flyttebil, varevogn eller kassevogn, kan vi hjælpe dig. Vi har varevogne med lift til de større transportopgaver samt rummelige flyttebiler til ethvert behov.

Vi har varevogne på alle vores kontorer i Danmark herunder Aarhus, Valby, Vejle og Billund. Se mere om leje af varevogne, kassevogne og flyttebiler her.

Minibus

Lej en minibus hos Hertz Biludlejning - så slipper I for at køre i flere biler. Gør rejsen hyggeligere, når I er mange personer, der skal afsted, og spar penge samtidig. Om du skal på ferie, firmatur eller udflugt, så er leje af minibus en smidig løsning.

Minibusserne har typisk plads til 7, 8 eller 9 personer, og du skal blot have kørekort til personbil (B) for at være chauffør. Se mere om leje af minibus her.