Info vedr. COVID-19

[ Senest opdateret 08.03.2021 ]

Vi tager vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære meget seriøst og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

For at sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og vores kunder en tryg kontakt med Via Biler har vi iværksat en lang række initiativer for at minimere smitterisikoen. Læs mere her.

Med andre ord sørger vi for at tage de nødvendige forholdsregler, så du trygt kan besøge os inden for vores åbningstider.

Husk at anvende mundbind, når du besøger vores afdelinger.

Har du spørgsmål, er vi til rådighed på telefon 87 47 12 12. Du kan også kontakte din nærmeste Via Biler forretning her: www.viabiler.dk/afdelinger.

Værksteder

Vores værksteder er åbne, uanset om din bil har været ude for en skade, om den skal have skiftet dæk, eller om det er tid til det regelmæssige service - og du kan trygt aflevere din bil. Vi har igangsat en række forholdsregler, så vi uden problemer kan servicere eller reparere din bil.

  • For din og vores sikkerhed kan du blot stille din bil og aflevere nøglen i vores nøgleboks – herefter sørger vi for, at bilen laves i henhold til den aftale, som vi har med dig.

  • Alle medarbejdere hos Via Biler, som er i berøring med kundebiler, følger myndighedernes vejledning om øget hygiejne og bruger i denne tid sædeovertræk og handsker.

Skal vi hente din bil?

Hos Via Biler tilbyder vi at afhente og levere din bil på hjemmeadressen i forbindelse med dit værkstedsbesøg.* Dette foregår naturligvis med særlig fokus på hygiejne, hvorfor vi anvender både sædeovertræk og handsker.

Har du spørgsmål eller ønsker i forhold til ovenstående, er du velkommen til at ringe til os på telefon 87 47 12 12 eller sende os en mail på kundeservice@viabiler.dk.

 

*Afhentning og levering forudsætter, at din bopæl er maks. 25 km fra det benyttede værksted.

Erhvervssalg og leasing til erhverv

Vi har fortsat åbent som normalt - alle hverdage - for dig som erhvervskunde i vores showrooms og erhvervscentre.

Vores afdelinger for erhvervsleasing er ligeledes åbne og klar til at hjælpe og rådgive dig om din næste leasingaftale.

Kontakt os for at aftale nærmere. Vores kontaktinformationer er:

Varebiler, erhvervssalg og -leasing
Tlf.: 87 47 11 80
E-mail: erhverv-kbh@viabiler.dk eller erhverv-aarhus@viabiler.dk   

Personbiler, erhvervssalg og -leasing
Tlf.: 72 59 15 59
E-mail: leasing@viabiler.dk

Salgsafdelinger

Vi har åbent - fysisk og online!

Alle vores salgssteder har åbent for besøg helt som normalt - og selvfølgelig med ekstra fokus på hygiejne og afstand.

Du er således mere end velkommen i alle vores bilhuse, hvad end du vil se på vores biludvalg, prøvekøre en særlig bil eller snakke om mulighederne med en af vores bilrådgivere.

Du kan trygt handle bil hos os

Vi sørger for, at der er håndsprit i alle afdelinger og receptioner, og at håndtag, rat, gearknopper mv. altid er afsprittet. Al vores personale er instrueret i, hvordan de sikrer et højt niveau af hygiejne, og bærer altid mundbind eller visir. Derudover holder vi selvfølgelig god afstand og tager imod dig med et smil fremfor et håndtryk.

Har du endnu ikke lyst til at besøge os fysisk, er vi naturligvis tilgængelige online via chat, e-mail, telefon og diverse platforme. Tag et kig på vores mange nye biler og brugte biler online. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os - så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Fremvisning af biler online

Har du fundet en bil på vores hjemmeside, tilbyder vi - som et alternativ til det fysiske fremmøde i butikken - at du kan få tilsendt en personlig videopræsentation af vores biler. Ønsker du en live fremvisning i form af et direkte videoopkald med en af vores bilrådgivere via eksempelvis Microsoft Teams, FaceTime, Google Duo, Skype eller lignende, arrangerer vi også gerne det.

Begge typer af online fremvisning kan du bestille på den specifikke brugte bil, du har fundet i vores bilsøgning. Har du særlige ønsker til gennemgangen, kan du notere det i formularen - så sørger vi for at komme omkring alt det, du gerne vil vide.

Vi tilbyder også gerne online fremvisning af nye biler. Kontakt blot dit lokale bilhus med dine ønsker.

Fremvisning af biler hjemme

Ønsker du i stedet at få bilen fremvist på din hjemmeadresse, tilbyder vi også, at en af vores bilrådgivere kører bilen hjem til dig. Kontakt os på telefon 87 47 12 12 eller find din nærmeste Via Biler forretning her for en hjemmeaftale.

Afhentning af din nye bil

Skal du hente din nye bil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi tager imidlertid en række forbehold, så både du og vores medarbejdere kan føle sig trygge.

Derfor er det sædvanlige håndtryk udskiftet med et varmt smil, og sammen gennemgår vi diverse funktioner uden for bilen, så vi undgår tæt kontakt. Vi er klar over, at dette ikke nødvendigvis giver dig en fyldestgørende gennemgang af bilen. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en ny gennemgang, når COVID-19 er ovre.

Vi håber på din forståelse for dette tiltag.

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Du finder kontaktinformationerne på din lokale afdelinger her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tager vores forholdsregler

Hos Via Biler har vi iværksat følgende initiativer for at minimere smitterisikoen af COVID-19:

  • Vi bærer mundbind eller visir - eller har plexiglasafskærmning mellem kunder og medarbejdere

  • Vi byder dig velkommen med et smil i stedet for at give hånd

  • Vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder

  • Vores medarbejdere vil have skærpet fokus på personlig hygiejne og anvende håndsprit