Vi holder åbent og er klar til at servicere dig
 

INFO VEDR. COVID-19

[ Senest opdateret 28.10.2020 ]
 

Vi holder åbent i vores bilhuse som normalt (se åbningstiderne HER), og vi tilbyder naturligvis de samme muligheder og services i vores salgsafdelinger og på vores værksteder, som du kender.

Vi tager vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære meget seriøst og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre vores kunder en tryg kontakt med Via Biler. Læs mere om vores initiativer for at minimere smitterisikoen her.

Med andre ord sørger vi for at tage de nødvendige forholdsregler, så vi fortsat kan betjene dig i vores bilhuse.

Husk at anvende mundbind, når du besøger vores afdelinger.

Har du spørgsmål, er vi til rådighed på telefon 87 47 12 12. Du kan også kontakte din nærmeste Via Biler forretning her: www.viabiler.dk/afdelinger.

Vores værksteder

Du kan trygt aflevere din bil på vores værksteder. Vi har igangsat en række forholdsregler, så vi uden problemer kan foretage det planlagte arbejde på din bil.

  • For din og vores sikkerhed kan du blot stille din bil og aflevere nøglen i vores nøgleboks – herefter sørger vi for, at bilen laves i henhold til den aftale, som vi har med dig.

  • Alle medarbejdere hos Via Biler, som er i berøring med kundebiler, følger myndighedernes vejledning om øget hygiejne og bruger i denne tid handsker.

Skal vi hente din bil?

Hos Via Biler tilbyder vi nu at at afhente og levere din bil på hjemmeadressen i forbindelse med dit værkstedsbesøg. Dette foregår naturligvis med særlig fokus på hygiejne, hvorfor vi anvender både sædeovertræk og handsker.

Har du spørgsmål eller ønsker i forhold til ovenstående, er du velkommen til at ringe til os på telefon 87 47 12 12 eller sende os en mail på kundeservice@viabiler.dk.

Vores salgsafdelinger

Er der en bil, du gerne vil se eller prøve?

Vi holder åbent som normalt og sørger for, at du trygt kan handle bil hos os. Det betyder, at du altid er velkommen til at komme forbi et af vores bilhuse for at se og prøvekøre en bil i vores showrooms.

Vi har sørget for, at der er håndsprit i alle afdelinger og receptioner. Vores personale er ligeledes instrueret i, hvordan de sørger for at holde et højt niveau af hygiejne.

Private Shopper - eksklusivt hos Via Biler

I alle vores bilhuse har vi reserveret et helt særligt område, så du kan gennemgå din drømmebil i trygge omgivelser. Her er det kun dig og bilrådgiveren, der har adgang. På den måde kan du se og få demonstreret din drømmebil uden direkte forbindelse til andre kunder. Adgang til Private Shopper-området er kun med forudgående aftale og inden for normal åbningstid, og vores bilrådgivere holder naturligvis afstand til dig og tager alle forholdsregler.

Ring og aftal tid direkte i dit lokale bilhus.

Fremvisning af biler online

Har du fundet en bil på vores hjemmeside, tilbyder vi - som et alternativ til det fysiske fremmøde i butikken - at du kan få tilsendt en personlig videopræsentation af vores biler. Ønsker du en live fremvisning i form af et direkte videoopkald med en af vores bilrådgivere via eksempelvis FaceTime, Google Duo eller lignende, arrangerer vi også gerne det.

Begge typer af online fremvisning kan du bestille på den specifikke brugte bil, du har fundet i vores bilsøgning. Har du særlige ønsker til gennemgangen, kan du notere det i formularen - så sørger vi for at komme omkring alt det, du gerne vil vide.

Fremvisning af biler hjemme

Ønsker du i stedet at få bilen fremvist på din hjemmeadresse, tilbyder vi også, at en af vores bilrådgivere kører bilen hjem til dig. Kontakt os på telefon 87 47 12 12 eller find din nærmeste Via Biler forretning her for en hjemmeaftale.

Afhentning af din nye bil

Skal du hente din nye bil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi tager imidlertid en række forbehold, så både du og vores medarbejdere kan føle sig trygge.

Derfor er det sædvanlige håndtryk udskiftet med et varmt smil, og sammen gennemgår vi diverse funktioner uden for bilen, så vi undgår tæt kontakt.

Vi er klar over, at dette ikke nødvendigvis giver dig en fyldestgørende gennemgang af bilen. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en ny gennemgang, når COVID-19 er ovre. 

Vi håber på din forståelse for dette tiltag.

Vi tager vores forholdsregler

Hos Via Biler har vi iværksat følgende initiativer for at minimere smitterisikoen af COVID-19:

  • Vi bærer mundbind eller visir - eller har plexiglasafskærmning mellem kunder og medarbejdere

  • Vi byder dig velkommen med et smil i stedet for at give hånd

  • Vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder

  • Vores medarbejdere vil have skærpet fokus på personlig hygiejne og anvende håndsprit