Info vedr. COVID-19

[ Senest opdateret 11.01.2021 ]

Vi tager vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære meget seriøst og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

For at sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og vores kunder en tryg kontakt med Via Biler har vi iværksat en lang række initiativer for at minimere smitterisikoen. Læs mere her.

Med andre ord sørger vi for at tage de nødvendige forholdsregler, så du trygt kan besøge os inden for vores åbningstider.

Husk at anvende mundbind, når du besøger vores afdelinger.

Har du spørgsmål, er vi til rådighed på telefon 87 47 12 12. Du kan også kontakte din nærmeste Via Biler forretning her: www.viabiler.dk/afdelinger.

Værksteder

Vores værksteder er åbne, uanset om din bil har været ude for en skade, om den skal have skiftet dæk, eller om det er tid til det regelmæssige service - og du kan trygt aflevere din bil. Vi har igangsat en række forholdsregler, så vi uden problemer kan servicere eller reparere din bil.

  • For din og vores sikkerhed kan du blot stille din bil og aflevere nøglen i vores nøgleboks – herefter sørger vi for, at bilen laves i henhold til den aftale, som vi har med dig.

  • Alle medarbejdere hos Via Biler, som er i berøring med kundebiler, følger myndighedernes vejledning om øget hygiejne og bruger i denne tid sædeovertræk og handsker.

Skal vi hente din bil?

Hos Via Biler tilbyder vi at afhente og levere din bil på hjemmeadressen i forbindelse med dit værkstedsbesøg. Dette foregår naturligvis med særlig fokus på hygiejne, hvorfor vi anvender både sædeovertræk og handsker.

Har du spørgsmål eller ønsker i forhold til ovenstående, er du velkommen til at ringe til os på telefon 87 47 12 12 eller sende os en mail på kundeservice@viabiler.dk.

Erhvervssalg og leasing til erhverv

Vi har fortsat åbent som normalt - alle hverdage - for dig som erhvervskunde i vores showrooms og erhvervscentre.

Vores afdelinger for erhvervsleasing er åbne online og klar til at hjælpe og rådgive dig om din næste leasingaftale.

Kontakt os for at aftale nærmere. Vores kontaktinformationer er:

Varebiler, erhvervssalg og -leasing
Tlf.: 87 47 11 80
E-mail: erhverv-kbh@viabiler.dk eller erhverv-aarhus@viabiler.dk   

Personbiler, erhvervssalg og -leasing
Tlf.: 72 59 15 59
E-mail: leasing@viabiler.dk

Salgsafdelinger

Vi er her stadig - blot online!

Som en del af detailhandlen er vores salgssteder som følge af de seneste corona-restriktioner midlertidigt lukket for fysiske besøg.

Det betyder, at vores salgspersonale ikke er fysisk til stede i vores bilhuse. I stedet er vi tilgængelige online og har åbent for betjening og rådgivning via e-mail eller telefon.

Tag et kig på vores mange nye biler og brugte biler online. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os - så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Du kan igen prøvekøre vores biler

Nu kan du igen prøvekøre alle vores nye og brugte biler - hjemme hos dig selv eller andetsteds.

Prøvekørslen kan ifølge myndighedernes tiltag ikke foregå fra vores salgsafdelinger, og derfor aftaler vi sammen med dig et alternativt sted, hvor vi kan mødes - eksempelvis kan vi komme hjem til dig med bilen.

Vi sørger naturligvis for afspritning af rat og gearknop, og vi kører altid ud med handsker og mundbind.

Kontakt os via telefon eller e-mail for en individuel aftale om prøvekørsel.

Fremvisning og køb af biler online

At vores udstillinger er lukkede for fysiske besøg, betyder på ingen måde, at du ikke kan forhandle om eller købe en bil. Vores salgspersonale sidder klar på telefon og e-mail inden for vores normale åbningstider og hjælper dig, helt som du er vant til, så du får et trygt online bilkøb.

Vi tilbyder også online fremvisning af biler via alle de gængse platforme - Microsoft Teams, Google Duo, FaceTime, Skype, Zoom osv.

Afhentning af din nye bil

Har du købt en bil og glædet dig til at få den udleveret, er det heldigvis stadig muligt. Vi kontakter dig forud for afhentningen, så vi kan aftale nærmere om de praktiske detaljer.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med afhentningen, skal du blot kontakte dit lokale bilhus.

Kontakt os online

Du finder kontaktinformationerne på din lokale afdelinger her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tager vores forholdsregler

Hos Via Biler har vi iværksat følgende initiativer for at minimere smitterisikoen af COVID-19:

  • Vi bærer mundbind eller visir - eller har plexiglasafskærmning mellem kunder og medarbejdere

  • Vi byder dig velkommen med et smil i stedet for at give hånd

  • Vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder

  • Vores medarbejdere vil have skærpet fokus på personlig hygiejne og anvende håndsprit