Beskyttelsespakker til din bil

Undgå en dyr omlakering - beskyt din bil med folie

Vil du gerne beskytte din bil mod uønskede ridser i lakken, fra sko der rammer panelerne ved indstigning eller fra genstande, der løftes ind i bagagerummet? Så har vi løsningen. Hos Via Biler kan du lige nu vælge mellem tre skræddersyede beskyttelsespakker til din bil: Basic, Value & Premium.

Book tid til montering af din beskyttelsespakke ved at ringe på tlf. 44 12 35 52.


*Premium-pakken gælder kun for forhandlede Toyota og Ford modeller.

Orafol 270 Stone Guard folie

Vores tre beskyttelsespakker indeholder Orafol 270 Stone Guard folie. Folien er beskyttet med en antiridse belægning, der giver lang holdbarhed og beskytter lakken de mest udsatte steder på din bil. Den er nem at rengøre og fås som transparent eller mat sort.

Vælger du den transparente folie, er den stort set usynlig, når den er monteret på din bil. Beskyttelsesfolie er nemlig designet til at beskytte lakken på din bil og ikke til at optimere bilens udseende.

Folien bliver skåret og monteret specifikt til din bil, så pasformen er så god som overhovedet muligt.**


**Beskyttelsesfolien bliver monteret af solfilm.dk, en del af Nordisk Solfilm ApS. Nordisk Solfilm ApS har adskillige års erfaring med montage af folie og er i dag en af Danmarks største virksomheder på dette felt. Der er 5 års garanti på folien.

Se hvad vores kunder sig om os på Trustpilot