Prøvekør Toyota bZ4X og vind et gavekort til Proshop

bZ4X er en sikker investering for dig og for fremtiden.

Er du klar til at prøve noget nyt og spændende? Hos Via Biler giver vi dig chancen for at opleve den banebrydende Toyota bZ4X – og samtidig deltage i vores fantastiske konkurrence! Prøvekør den nye Toyota bZ4X hos Via Biler inden 31. juli 2024, og deltag automatisk i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Proshop.

Kom og få en unik køreoplevelse – måske bliver du den heldige vinder. Vi ses hos Via Biler Toyota.


Vinderen trækkes tilfældigt torsdag d. 1. august 2024 og kontaktes direkte. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og skal afhentes hos din nærmeste Via Biler Toyota-forhandler inden for bilhusets åbningstid. Hører vi ikke fra vinderen inden for to døgn efter udtrækning, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder.

Gruppe 2
Bz4x3
Bz4x4
Bz4x2
Bz4x1

Book din prøvetur allerede i dag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Attraktive bZ4X kampagner

Den 100% eldrevne Toyota bZ4X er en rummelig SUV i mellemklassen. Bilen har et lavt tyngdepunkt, en fantastisk vægtfordeling mellem for- og bagende samt et stift karrosseri, der gør bilen stabil og danner rammen for fremragende køreegenskaber. Toyota bZ4X bringer dig sikkert frem til din destination.

Skal du have fingrene i en Toyota bZ4X? Vi har lige nu en række attraktive kampagner på den populære elbil - og finansierer du bilen igennem Toyota Financial Services med 20% i udbetaling, sørger vi for, at du får en garanteret tilbagekøbspris. Gå på opdagelse i kampagnerne herunder 👇🏼