Find din næsten nye eller demobil

Når du køber en næsten ny bil hos Via Biler, får du mere bil for færre penge! Og her taler vi om besparelser, der er til at tage og føle på. Vores udvalg af næsten nye biler inkluderer både modeller fra Toyota, Ford, Renault og andre populære bilmærker.

Se vores aktuelle næsten nye biler nedenfor. Er du bosat i Østjylland, har du mulighed for at se, hvilke biler vi har på lager i dit område lige her. Hvis du er mere interesseret i at se vores tilgængelige demobiler i Storkøbenhavn, kan du se dem lige her.

Vi står inde for hver og én af vores næsten nye biler, som udover at give dig en næsten ny bil - bare billigere - selvfølgelig er dækket ind af vores omfattende Tryghedsgaranti. Med vores Tryghedsgaranti får du ro i maven, når du køber din brugte bil hos os. Du kan blandt andet være helt sikker på, at bilen ikke har restgæld, du får selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, og så giver vi garanti på bilen de første 6 måneder. Læs mere om Tryghedsgaranti her.


 


 


 


 

Demobiler Toyota

Demobiler Ford

Demobiler Renault

Demobiler Mazda


Interesseret i et bestemt bilmærke? Søg blandt alle vores brugte biler her.

Hvad er en næsten ny bil?

Når vi har købt stort ind - og vi mener rigtig stort ind - har vi muligheden for at tilbyde dig dét, vi kalder en næsten ny bil. En næsten ny bil har den dejlige duft af ny bil og er også meget tæt på at være ny - bare billigere.

Vores næsten nye biler har typisk kørt mellem 6.000 og 16.000 km, og de er derfor knap nok kørt til. Og så kommer de med en besparelse, der kan betale en rejse for hele familien.

Udover næsten nye biler finder du også vores brede udvalg af demobiler. En demobil har typisk været brugt til prøvekørsler i et af vores bilhuse, eller den kan have været lånt ud til en af vores værkstedskunder.

 

Vores demobiler er altid stort set som nye, og de har typisk kørt mindre end 10.000 km. Det giver dig en virkelig god bil til en særdeles attraktiv pris. Også demobiler bliver naturligvis leveret med vores Tryghedsgaranti, så du kan sove trygt.

Biler på vej ind

Vil du vide, hvilke næsten nye modeller vi har på vej? Vi får hele tiden nye demobiler og lagerbiler til salg, så tag fat i din lokale Via Biler i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Brøndby, Valby, Vallensbæk eller på Amager, hvis du er interesseret i andre modeller.

Er din drømmebil ikke blandt vores næsten nye biler?

Fortvivl ej! Måske kan du i stedet finde din favorit blandt vores store udvalg af brugte biler. Du kan se alle vores brugte biler online hjemme fra din stue, og med vores brugtbilsøgning kan du få vist lige netop dét udvalg, der passer dig bedst. Du kan eksempelvis sortere visningen på det mærke, du foretrækker, eller den Via Biler-afdeling, der ligger nærmest dig.


Har du en bil, som vi skal have i bytte? Læs mere om salg til Via Biler her.