Nem ny Ford

Kun hos Via Biler

Få en nem ny Ford

 

Hos Via Biler vil vi gerne gøre det nemt for dig at være bilejer.

Derfor sælger vi netop nu udvalgte nye biler fra Ford* med ekstra nemhed. Du får nemlig én samlet pris bestående af:

Du skal med andre ord ikke engang bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger eller om at finde den billigste forsikring - det har vi klaret for dig. Du ved præcis, hvad bilen koster dig om måneden, og skal blot koncentrere dig om at nyde din nemme nye Ford.

Se priseksempler herunder, og kontakt din lokale Via Biler Ford for at høre meget mere om, hvilke modeller vi har netop nu.

Find dit bilhus   Få en pris

 

 

 

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder udvalgte nye lagerbiler fra Ford, og kun så længe lager haves. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Modeludvalget kan variere fra bilhus til bilhus. Forbehold for trykfejl, rente- og prisændringer samt udsolgte modeller.

Træt af værkstedsregninger?

Med en Via Biler Serviceaftale kender du altid dine serviceomkostninger, du slipper for uforudsete udgifter, du undgår eventuelle prisstigninger, og du sikrer dig højest mulig gensalgsværdi for din bil, når den er serviceret på et autoriseret værksted. Dét er tryghed for dig og din bil.

Læs om serviceaftale her

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.