Velkommen til ONLINE NYTÅRSKUR 2021 hos Via Biler

Det er ikke rigtigt nytår uden bragende gode tilbud fra vores bilmærker - og i år er ingen undtagelse!

På grund af de nuværende restriktioner kan vi desværre ikke invitere dig fysisk indenfor til nytårskur, som vi plejer, men det betyder på ingen måde, at du skal snydes for de skarpe tilbud.

Prøvekørsel og online betjening

Vores salgsafdelinger har åbent online, så du kan få en online bilfremvisning og svar på dine spørgsmål. Vi hjælper dig med at finde den helt rette bil til dine kørselsbehov, og vi laver gerne et konkret tilbud til dig helt som normalt. Du kan stadig prøve den bil, du er interesseret i - det kræver blot forudgående aftale med os. På samme måde kan du ligeledes stadig købe og afhente bilen, så længe betalingen foregår inden afhentning. Du får med andre ord fuldstændig samme rådgivning, som du plejer hos Via Biler - blot online. Læs mere om Via Biler og COVID-19 her.

Se vores nytårstilbud herunder, og kontakt os på e-mail eller telefon inden for vores normale åbningstid (hverdage kl. 9-17.30, weekender kl. 11-16) - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Rigtig godt nytår!

Kontakt os og vi vender retur til dig hurtigst muligt

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.