Som privatleasing - bare bedre

GO' VÆRDI via PRIVATE PLEASING

 

Via Biler Private Pleasing er et alternativ til privatleasing – bare bedre!

Når du køber din bil med Private Pleasing, betaler du hver måned en lav ydelse, der inkluderer både finansiering af og serviceaftale til din nye bil. Samtidig får du alle fordelene ved at eje din egen bil, og du bevarer overblikket over din biløkonomi.

Se vores Private Pleasing-tilbud

Vi tilbyder Private Pleasing af vores Ford- og Renault-modeller. Kontakt din lokale Via Biler allerede i dag for at høre mere om prisen på din drømmebil - eller se et udvalg herunder.  

Se Renault Private Pleasing   Se Ford Private Pleasing

 

 

Inklusiv finansiering

 

Når du finansierer med Private Pleasing, er der en mindre udbetaling. Modsat de penge, du betaler som førstegangsydelse ved privatleasing, forsvinder pengene fra din udbetaling dog ikke. I stedet fungerer de som nedbetaling af gæld.

Inklusiv serviceaftale

 

En Via Biler Serviceaftale er service uden bøvl. Du får alle serviceeftersyn (inkl. reservedele), vedligeholdelsesreparationer og meget mere - uden at skulle bekymre dig om stigende værkstedsregninger.

Du ejer selv bilen

 

Når du ejer - fremfor leaser - din bil, er du ikke begrænset af en maksimal kilometerstand, men kan køre lige så langt, du vil. Og du kan selvfølgelig beholde bilen, så længe du vil.

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.