Renault Bilforsikring

I et samarbejde mellem Renault og If Skadeforsikring tilbyder Via Biler en Renault Forsikring til dig, som skal til at købe en Renault, eller til dig, som allerede ejer én. Med forsikringen er du garanteret tryghed og god dækning til en konkurrencedygtig pris.

Renault Intro Kasko forsikring

Er din bil under fem år gammel, kan du købe en Intro Kasko, som indeholder både ansvarsforsikring og kaskoforsikring til en attraktiv intropris. Efter introperiodens udløb tilbyder vi en helårlig Renault Forsikring til en fordelagtig pris.

Hvis uheldet skulle være ude, og du får en skade på din bil, tilbyder vi reparation med originale reservedele på autoriseret Renault-værksted. På den måde er du sikret, at den høje kvalitet opretholdes.

Intro Super forsikring

Overvejer du at købe en ny eller brugt Renault, der ikke er ældre end fem år, kan du vælge introforsikringen Intro Super. Intro Super indeholder ansvarsforsikring og kaskoforsikring samt dækningerne Kasko Plus og Bil Super eller Leasing Super, hvis du leaser din bil.

➤ Kasko Plus: Sikrer dig ekstra tryghed bag rattet ved eneuheld

➤ Bil Super: Dækker pludseligt opståede skader, der ikke skyldes slitage

➤ Leasing Super: Sikrer, at du undgår at miste din førstegangsydelse

Ved denne forsikring tilbyder vi ligeledes reparation med originale reservedele på autoriseret Renault-værksted, og ved introforsikringens udløb kan du skifte over til en almindelig Renault Forsikring til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os

Undgå bekymringer som buler og glasskader og få en unik bilforsikring i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål, ændringer til din forsikring eller ønsker at få en Renault Forsikring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.