Renault KADJAR

➤ 5 stjerner i Euro NCAP-testen
➤ Effektiv, driftsikker og økonomisk
➤ SUV spækket med udstyr
➤ Moderne design
 


Karrosseri
SUV


HK
115-160


0-100 km/t (sek.)
9,3-11,7


Brændstof
Benzin | Diesel


Energiklasse
B   A+


Km/l
14,7-20,8

Renault KADJAR er fyldt med gode egenskaber, der gør den til en alsidig familiebil. KADJAR er den første vellykkede SUV fra et fransk mærke til en rigtig god pris.

I den sikre og komfortable Renault KADJAR er du altid godt kørende. De effektive motorer, den rummelige kabine og den intelligente fleksibilitet gør KADJAR til den perfekte bil for familien, der elsker at køre ud på nye eventyr.

Tryg kørsel i hverdagen

Med KADJAR er du altid godt kørende, og formålet er at gøre din kørsel nemmere, mere sikker og mere afslappet. Teknologien i en KADJAR giver dig mulighed for nemt at tilpasse hastigheden, parkere, kontrollere blinde vinkler og placere dig korrekt på vejen.

Med andre ord garanterer KADJAR en sikker og tryg kørsel for dig og din familie.

Effektive, driftsikre og økonomiske motorer

Er du til kraftfulde, men økonomiske motorer, så er KADJAR bilen for dig. Du har mulighed for at vælge mellem benzin og diesel. Diesel går fra 19,6-20,8 km/l, mens benzin har et brændstofforbrug fra 14,7-15,6 km/l. KADJAR klarer selv de mest udfordrende terræntyper, med mulighed for at skifte fra 2- til 4-hjulstræk. 2WD: forhjulstræk Lock: permanent firehjulstræk Auto: automatisk valg af 2 eller 4 trækkende hjul afhængigt af kørselsforholdene

Beregn byttepris

1/1

Aktuelle kampagner på KADJAR

Udvalgte varianter af Renault KADJAR

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
TCe 140HK ZEN Benzin A | 15,6 | 145 890 273.900 kr.
TCe 140HK LIMITED Benzin A | 15,6 | 148 890 278.900 kr.
TCe 140HK BOSE Benzin A | 15,2 | 150 890 311.900 kr.
Blue dCi 115HK EDC ZEN Diesel A+ | 20,8 | 111 1630 306.900 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.