Vinterkampagne hos Via Biler Renault og Dacia

Vi har åbnet dørene og indleder vores vinter- uger med en række stærke tilbud til din bil. Når vinteren sætter ind bliver to af din bils vigtigste egenskaber sat på prøve – nemlig at kunne starte og stoppe. Derfor har vi sat fokus på din bils batteri og bremser. Udover at du her kan læse mere om batteri og bremser, har vi også nogle særdeles attraktive tilbud til dig. 


Tilbud på tilbehør

Vi har nedsat prisen på en masse praktisk tilbehør, der hører vinteren til. Faktisk har vi netop nu sænket priserne med 15% på nogle af vores mest populære Renault og Dacia tilbehørsprodukter.

Renault tilbehør

Tagboks 380 liter
Vejl. pris fra: 4.899 kr.
Gummimåtter
Vejl. pris fra: 599 kr.
Lastholder
Vejl. pris fra: 1.695 kr.
Mobilholder med trådløs Qi-ladning
Vejl. pris fra: 569 kr.
Ski-/snowboardholder
Vejl. pris fra: 1.499 kr.
Låsbare hjulbolte – 4 stk.
Vejl. pris fra: 519 kr.
Bagagerumsmåtte
Vejl. pris fra: 699 kr.
 

Dacia tilbehør

Tagboks 480 liter
Vejl. pris fra: 3.199 kr.
Bagagerumsmåtte
Vejl. pris fra: 629 kr.
Lastholder
Vejl. pris fra: 1.299 kr.
Gummimåtter
Vejl. pris fra: 529 kr.
Ski-/snowboardholder
Vejl. pris fra: 1.499 kr.
Låsbare hjulbolte – 4 stk.
Vejl. pris fra: 529 kr.

Er din bils batteri klar til vinteren?

Vinteren skaber ekstra udfordringer for din bils batteri. Tilhører du gruppen af bilister, der primært kun kører kortere strækninger eller som ikke har bilen stående i en varm garage, skal du have ekstra styr på hvilken form batteriet er i. Derfor er det anbefalelsesværdigt, at kontrollere batteriets stand en gang om året, og helst inden vinteren sætter ind, og giver dit batteri de største udfordringer.

Batterikontrol

Vores autoriserede Renault og Dacia forhandlere har den ekspertise, der kræves for at teste og bedømme den tilbageværende kapacitet på din bils batteri.

Kampagnetilbud: Spar 25% på batterier

Trænger bilen til et bremsekontrol?

Til hverdag udnytter vi kun en lille del af bremsesystemets kapacitet, hvilket gør det svært at opdage mangler fra bremsepedal til bremseklodser og bremseskiver. For at bremsesystemet skal bevare sin fulde effekt, bør det naturligvis kontrolleres regelmæssigt – helst én gang om året.

Bremsekontrol

Vores Renault og Dacia værksteder kender dit bremsesystem indgående, og ved præcist hvordan man kontrollerer og servicerer det.

Kampagnetilbud: Spar 15% på bremseskiver og -klodser, viskerblade, rudelim, pærer.

Glasreparation

Har du fået en lille skade på forruden skal du booke tid til reparation inden vinteren. Når frosten sætter ind, er der stor risiko for en lille skade, som ikke er lavet, vokser og du skal have udskiftet hele forruden.

Udskiftning af forrude

Hvis du har fået en større skade på forruden, skal du udskifte den med det samme, inden der sker noget mere alvorligt.

Viskerblade til forrude

Nye og rene viskerblade giver perfekt udsyn og slider mindre på forruden. Prisen er ekskl. montering. *Priseksempel Clio IV (sæt)

Book et serviceeftersyn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.