Renault MASTER

➤ Praktisk og alsidig
➤ Gode indretningsmuligheder
➤ Arbejdsplads i kabinen
➤ God kvalitet for små penge
 


Karrosseri
Varebil


HK
135-180


0-100 km/t (sek.)
-


Brændstof
Diesel


Energiklasse
G   E


Km/l
10-11,1

Renault Master opfylder uden tvivl dine krav til en god erhvervsbil. Med en uovertruffen komfort, økonomisk motor og stor kapacitet finder du ikke en meget bedre varebil.

En Master gør arbejdet nemmere med sin smarte udnyttelse af opbevaringsrum, kabine og lastrum, som giver mulighed for effektiv og sikker person- og varetransport. Du får det ikke meget mere fleksibelt og komfortabelt.

Veludnyttet arbejdsplads i kabinen

Renault Master er den perfekte varebil for håndværkeren, der både har behov for plads til at arbejde i bilen og transportere alt det nødvendige udstyr. Kabinen er indrettet praktisk med talrige opbevaringsrum lige ved hånden, så du let kan få udført dit arbejde. Har du brug for et funktionelt kørende kontor, kan du tilkøbe en drejelig skriveplade, der gør arbejdet langt nemmere.

Høj produktivitet og begrænset brændstofforbrug

Master en er varebil med mange gode egenskaber så som høj produktivitet, begrænset brændstofforbrug, gode køreegenskaber samt høj sikkerhed og anvendelseskomfort. Alt det kombineret med smarte opbevaringsmuligheder og en veludnyttet lastkapacitet gør, at Renault Master let kan imødekomme de krav, dit erhverv stiller.

Gode indretningsmuligheder

I Renault Master er der masser af muligheder for praktisk indretning og opbygning, uanset om det er som kassevogn eller Chassis. Det giver dig blandt andet mulighed for at bygge en letvægtskasse med lift på en Chassis

1/1

Udvalgte varianter af Renault MASTER

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris *
L1H1 2.3 dCi 135HK T28 Diesel E | 14,9 | 177 3190 186.838 kr.
L1H1 2.3 dCi 150HK T33 Diesel E | 14,5 | 181 3610 227.202 kr.
* Ekskl. moms og inkl. reg. afgift

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.