Renault Privatleasing

Overvejer du at lease din næste Renault? Hos Via Biler er der mange gode grunde til at vælge privatleasing. Vi tilbyder favorable leasingaftaler og hjælper dig med at finde lige netop den bilmodel, der passer bedst til dit kørselsbehov. Vi leaser CLIOCLIO StationcarMEGANEMEGANE StationcarCAPTURGrand SCENIC, KADJAR, TWINGO og ZOE til dig som privatkunde.

Dine fordele

  • Du har en fast lav ydelse hver måned
  • Du får service med i leasingaftalen
  • Du skal ikke bekymre dig om, at bilen taber værdi
  • Du kan få en anden ny bil efter aftalens udløb

Se vores privatleasingtilbud fra Renault herunder.

Privatleasing med byttebil

Har du en brugt bil, som du gerne vil af med, kan du sagtens sælge den til os - også i forbindelse med privatleasing.

Når du selv har en bil, der kan indgå i aftalen, bliver bilens værdi modregnet i udbetalingen.

I mange tilfælde kan det betyde, at du helt undgår selv at skulle have penge op af lommen til udbetaling - og at du endda ikke blot går hjem med nøgler til en ny bil, men også med en god check i hånden. Læs mere om salg af bil til Via Biler her.

En leasingaftale med servicefordele

Hos Via Biler ønsker vi at gøre det så simpelt og overskueligt som muligt, når du skal have en ny bil. Derfor gør vi vores leasingaftaler endnu mere attraktive ved at give dig en serviceaftale med i prisen.

Med service som en del af aftalen slipper du for uventede omkostninger. Du skal derfor ikke bekymre dig om udgifter til service eller uforudsete reparationer på bilen, da det er inkluderet i aftalen. Det giver dig budgetsikkerhed, og du kender dine udgifter til bilen gennem hele leasingperioden.

Leasing af din foretrukne model

Når du leaser din bil gennem Via Biler, har du mulighed for at vælge lige netop den model fra Renault, der matcher dine behov bedst. Vi tilbyder privatleasing af CLIO, CLIO Stationcar, MEGANEMEGANE Stationcar, CAPTUR, SCENIC Grand SCENIC, TALISMAN Stationcar, TWINGO, KADJAR og ZOE.

Vores bilmodeller fra Renault har egenskaber, der passer til ethvert behov. Uanset om du sætter pris på rummelighed, design eller kørekomfort, har vi den rette bilmodel for dig.

Vil du privatlease din næste Renault? Vores erfarne bilrådgivere står klar til at finde en løsning, der passer til dine behov.

Privatleasing via Renault Privatleasing (ALD/Santander Consumer Bank). Inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Renault Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billederne er modelfoto, og bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet.