Renault TRAFIC Passenger

Gode køreegenskaber 
➤ De nyeste sikkerhedssystemer
➤ Plads til 9 personer
➤ Skabt til eventyr
 


Karrosseri
Minibus


HK
125-145


0-100 km/t (sek.)
10,8-12


Brændstof
Diesel


Energiklasse
C   B


Km/l
16,9-17,5

Elegant design

Renault TRAFIC Passenger har et gennemført og moderne design. Med sine stramme linjer og elegante former, er TRAFIC Passenger et forfriskende pust i hverdagens travlhed. 

Stor rummelighed

Med plads til op til 9 passagerer, er Renault TRAFIC Passenger den perfekte rejsepartner. Sæderne har et modulopbygget design, som giver dig mulighed for at tilpasse bagagerummets størrelse efter dine ønsker og behov. Ved maksimal udnyttelse af sædernes fleksibilitet, får du hele 3.400 liters opbevaring. 

Intelligente teknologier

Renault TRAFIC Passenger tilbyder dig en lang række innovative løsninger, som er med til at gøre køreturen sjovere og nemmere. Du for b.la. multimediesystemet Media Nav, som giver mulighed for håndfri telefoni og online musikstreaming. 

Med bilens bakkamera kan du trygt parkerer Renault TRAFIC Passenger. Bilen sender billeder til det indvendige bakspejl eller Media Nav-skærmen, så du har en klar fornemmelse af parkeringen selv i de mest trængte situationer.

Beregn byttepris

1/1

Udvalgte varianter af Renault TRAFIC Passenger

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
L1H1 2,0 dCi 145HK Passenger T27 Diesel C | 13,9 | 149 2340 467.015 kr.
L2H1 2,0 dCi 145HK Grand Passenger T29 Diesel C | 17,5 | 150 2340 479.015 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.