Renault TRAFIC

Årets varebil i Danmark i 2015

➤ Renaults mest solgte varebil
➤ Nyskabende, praktisk og komfortabel
➤ Effektive og økonomiske motorer
➤ Usædvanlig lastkapacitet
 


Karrosseri
Varebil


HK
95-170


0-100 km/t (sek.)
-


Brændstof
Diesel


Energiklasse
C


Km/l
13,3-14,1

Renault Trafic er designet til at imødekomme et hvilket som helst erhvervsbehov, uanset hvilken branche du befinder dig i. Alt bliver lidt nemmere med Renault Trafic.

Renaults mest solgte varebil, Trafic, giver dig komfort og køreglæde udover det sædvanlige, og det er ikke uden grund. Modellen blev kåret som Årets Varebil i Danmark i 2015.

Et mobilt kontor

Renault Trafic har en helt fantastisk førerkabine, der fungerer som et mobilt kontor: Lys, rummelig og med mange praktiske opbevaringsrum. Du finder blandt andet alle tænkelige og moderne løsninger inden for tilslutning og opladning af Tablets, Smartphones og PC’er. Derudover kan du nemt have alle dine ting, da varebilen har et lastrum på op til 8.6 m3. Med Trafic gør du mobilitet til noget helt enkelt.

Veludnyttet lastkapacitet

Varebilens smarte detaljer giver dig det mest veludnyttede og længste lastrum sammenlignet med andre varebiler. Modellen fås i to forskellige udgaver. I L1-udgaven har varerummet en længde på 2,53 meter, mens varerummets længde i L2-udgaven når helt op på 2,93 meter. Derudover er L-2 udgaven udstyret med en klap på varerumsadskillelsen, som gør det muligt at forlænge varerummets nyttelængde. I L2-udgaven kan du derfor få en nyttelængde på helt op til 4,15 meter.

Økonomiske motorer

De effektive og meget økonomiske motorer kendetegnes ved de bedste teknologiske præstationer, der garanterer dig en sikker kørsel. I en Trafic vil du opleve højtydende, men lydsvage motorer, der gør det muligt at få brændstofforbruget over 18 km/l.

1/1

Udvalgte varianter af Renault TRAFIC

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris *
L1H1 dCi 1.6 95HK T27 Diesel - | 16,1 | 164 2770 166.017 kr.
* Ekskl. moms og inkl. reg. afgift

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.