Via Biler - dit Renault-værksted

Hvem kan tage sig bedre af din Renault end vores autoriserede Renault-mekanikere?

Når du afleverer din Renault til service hos os, kan du regne med, at den er i trygge hænder hos vores dygtige teknikere. De er specialuddannede eksperter i Renault og løbende på kurser, så de altid er helt opdaterede på mekanikken og teknologien i Renaults modeller.

Vi tilbyder service til alle Renault-modeller - heriblandt TWINGO, CLIO, CAPTUR, MEGANE, SCENIC og KADJAR.

Book service

Lad os give din bil en kærlig omgang. Vælg, hvor du vil have din Renault serviceret.

Amager >

Valby >

Via Biler Serviceaftale

Tryghed for dig og din Renault

Når du tegner en Via Biler Serviceaftale til din nye Renault, kan du slippe alle bekymringer om din biløkonomi.

Dine fordele

  • Du kender altid dine serviceomkostninger
  • Du undgår uforudsete udgifter
  • Dine serviceomkostninger betales løbende
  • Din bil overholder fabrikkens serviceintervaller
  • Du slipper for eventuelle prisstigninger på service
  • Du sikrer den højest mulige gensalgsværdi, når din bil er serviceret på et autoriseret værksted

Med en Via Biler Serviceaftale sørger vi med andre ord for, at hverdagen kører på skinner. Derfor får du også både hjulskift, dækopbevaring og lånebil med i din serviceaftale.

1 års garanti på arbejde

Når du har fået foretaget service af din Renault hos os, giver vi dig 1 års garanti på enhver form for arbejde, vi udfører på din bil, og på de reservedele, vi anvender.

Reparation med originale reservedele

På vores autoriserede værksteder anvender vi kun originale reservedele, når vi servicerer din Renault. Det gør vi, fordi de er konstrueret efter meget strenge specifikationer og bliver testet regelmæssigt. Vi kan derfor stå inde for kvaliteten. Og ved altid at anvende originale reservedele til din bil er du garanteret, at din bil bevarer sine optimale køreegenskaber, samt at gensalgsværdien forbliver høj.

Tryghed

For os er din tryghed vigtig. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Du får altid en pris, inden vi går i gang med at udføre service på din bil, og hvis der skulle dukke andre reparationer op undervejs, tager vi kontakt til dig, inden vi laver mere på din bil.

Gratis vejhjælp med Renault Assistance

I hele perioden, hvor din Renault er dækket af nyvognsgarantien, og den er serviceret i overensstemmelse med Renaults serviceprogram, får du gratis vejhjælp i Danmark og det meste af Europa. Renault Care hjælper dig, hvis din bil eksempelvis kommer ud for motorstop, en punktering eller løber tør for brændstof. Afhængigt af problemet får du enten hjælp på stedet eller bliver bugseret til nærmeste autoriserede Renault-værksted.

Får du brug for vejhjælp i Danmark, kontakter du Renault Care på 80 88 93 53. Hvis du er i udlandet, ringer du på +46 8-4111132.

Kontakt din lokale Via Biler Renault for yderligere information om vores serviceeftersyn og serviceaftaler. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning for dig og din bil.