Renault Skadeservice

Renault Skadeservice hos Via Biler er det sikre valg, når din Renault skal repareres. Vi tilbyder skadeservice til alle modeller – heriblandt modellerne TWINGO, CLIO, CAPTUR, MEGANE, SCENIC, KADJAR, TALISMAN og KANGOO.

På Via Bilers autoriserede Renault-værksteder er alle vores mekanikere uddannede pladesmede, hvilket sikrer dig reparation i særklasse. Når du afleverer din Renault til skadeservice hos os, kan du ligeledes være sikker på, at vi kun anvender originale reservedele. Det betyder, at gensalgsværdien for din bil forbliver høj.

Renault Skadeservice på et af Via Bilers autoriserede værksteder er din garanti for effektive og korrekt udførte reparationer.

 

Vælg dit foretrukne værksted

Når du anmelder en skade til dit forsikringsselskab, vil de ofte anbefale dig nogle værksteder, hvor du kan aflevere din Renault til reparation. Det er ofte gode værksteder, men det er vigtigt at huske på, at værkstedet skal være der for dig og ikke for dit forsikringsselskab. Det er altid dig, som har det sidste ord i valget af værksted.

Hos Via Biler samarbejder vi med alle forsikringsselskaber, og vigtigst af alt er vi der for dig og din bil. Mange synes, at skadesanmeldelsen kan være uoverskuelig og svær at udfylde. Derfor tilbyder vi naturligvis at hjælpe dig med at udfylde skadesanmeldelsen. Når du afleverer din bil til reparation på et af vores værksteder, stiller vi ligeledes en gratis lånebil til rådighed, mens vi udbedrer skaden på din bil.

Du er altid velkommen til at kontakte vores værksteder, som står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig og din Renault.