Renault ZOE

Den mest solgte elbil i Europa!
Bedste rækkevidde til prisen
➤ Nem at manøvrere
Value for money
 


Karrosseri
Hatchback


HK
108-136


0-100 km/t (sek.)
11,4-13,2


Brændstof
El


Ladetid (timer)
3 timer


Rækkevidde
385 km

Er du på udkig efter en elbil med en lang rækkevidde, der både er funktionel og praktisk, så er Renault Zoe bilen for dig. En 100% elektrisk bil med intelligent opladningsteknologi.

Renault ZOE er Renaults første elbil, der nemt og hurtigt kan oplades til fuld tank. ZOE er behagelig at køre, og med batteriets placering fladt under gulvet er denne model lige så funktionel og rummelig som enhver anden bil.

En smart bil til din hverdag

Med Renault ZOEs 52kWh-batteri kan du nå helt op til 393 km. på en opladning i reel kørsel. Rækkevidden afhænger dog af flere forskellige faktorer såsom kørestil, underlag, hastighed og klimaforhold.

Det praktiske og smarte ved elbilen er, at du kan oplade bilens batteri hjemme, så du kan køre af sted med fuld tank hver morgen.

Kvalitet på alle niveauer

Renault har høje ambitioner om kvalitet på alle niveauer, og det mærkes tydeligt i elbilen Zoe. Det flotte design, materialekvaliteten og den intelligente teknologi forenes i en unik kørselsoplevelse. Sikkerheden er ligeledes en høj prioritet hos Renault, og derfor har Zoe fået de maksimale fem stjerner i sikkerhedstesten Euro NCAP. Den høje prioritering af sikkerhed, er din garanti for, at der er taget højde for alle risikofaktorer.

Beregn byttepris

1/1

Udvalgte varianter af Renault ZOE

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
GO! R110 52 kWh (108 HK) Aut. gear El - | 174 | 0 330 209.900 kr.
Zen R110 52 kWh (108 HK) Aut. gear El - | 179 | 0 330 229.900 kr.
Intens R135 52 kWh (136 HK) Aut. gear El - | 179 | 0 330 247.900 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.