Sælg din brugte bil

Vi køber din brugte bil!

Sælg din brugte bil til os

 

Hos Via Biler har vi ét af Danmarks største brugtbilsudvalg - og det må gerne blive endnu større! Skal der være plads i garagen til en ny bil, eller har du blot en brugt bil, du gerne vil af med, og er den under 5 år gammel, vil vi meget gerne købe den af dig – også selvom du ikke køber en ny hos os.

Få et godt tilbud

 

Slip for besværet, når du sælger din brugte bil

Hvis du selv skal sælge din brugte bil til en anden privatperson, er der en række juridiske forhold, du skal være opmærksom på. Du skal eksempelvis sørge for omregistrering af bilen og tage højde for manglende forsikringsdækning ved prøveture. Derudover skal du sikre dig, at der laves en slutseddel for aftalen, så både du og køberen er klar over, hvordan eventuelle problemer med bilen løses, og så du kan dokumentere handlen.

Sælger du i stedet din bil til os, slipper du for bekymringerne. Vi vurderer din bil gratis og uforpligtende – og bliver vi enige om en pris, tager vi os af papirarbejdet, mens du kan læne dig tilbage med lidt flere penge på lommen.

Hvad er min bil værd?

Hvor meget du kan få for din brugte bil, afhænger blandt andet af bilens mærke, model, motor, antal kørte km, alder og generelle stand. Med over 35 års erfaring fra den danske bilbranche kender vi biler, og vores bilrådgivere står altid klar til at give dig en gratis og helt uforpligtende vurdering af din brugte bil.

Kontakt os herunder eller slå et smut forbi din lokale Via Biler, og få et godt tilbud på din bil.

Få et godt tilbud

Skal vi købe din brugte bil?

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.