Skade bil reparation

Skade og reparation hos Via Biler

 

Via Biler Skadeservice hjælper dig og din bil, hvis uheldet skulle være ude. Hos Via Biler er din bil i trygge hænder, da vi er specialister inden for skadesarbejde og har nogle af Danmarks bedste karosseriteknikere. Vi tilbyder skadeservice til alle bilmodeller på vores autoriserede værksteder.

Dine fordele:

  • Vi tilbyder dig en gratis lånebil inklusiv 100 km pr. dag
  • Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber
  • Vi hjælper dig med at udfylde skadesanmeldelsen

Gratis lånebil ved skader

Vi ved, hvor svært det kan være at undvære sin bil, når den er på værksted. Derfor tilbyder vi dig en gratis lånebil i hele reparationsperioden, uanset hvilket bilmærke du kører i, og hvilket forsikringsselskab du er forsikret hos.

Når din bil er indleveret på vores værksted, gennemgår vi bilen og undersøger skadens omfang. Herefter går vi i gang med reparationsarbejdet, og vi bestræber os på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt. Vi oplyser altid den forventede behandlingstid og stiller en gratis lånebil til rådighed, indtil din egen bil igen er godt kørende.

Vi gør det nemt

Det skal være nemt for dig at være kunde hos os. Ikke mindst når din bil kommer ud for en forsikringsskade. Derfor har vi ikke alene nogle af landets bedste karrosseriteknikere, vi giver dig også en gratis lånebil og hjælp til udfyldelsen af skadesanmeldelsen.

Læs meget mere om skadeservice til din Toyota, Ford, Renault og Dacia: Toyota Skadeservice, Ford Skadeservice, Renault Skadeservice og Dacia Skadeservice

 

Kan vi hjælpe dig?

Skade bil service

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.