Suzuki Baleno

Rummelig familiebil
Gode køreegenskaber
Masser af udstyr
Fås også med hybridteknik
 


Karrosseri
Hatchback


HK
90-112


0-100 km/t (sek.)
11-12,3


Brændstof
Benzin | Mild hybrid


Energiklasse
A   A+


Km/l
16,6-19,4

Suzuki Baleno er mellemstørrelsen, der ligger lige i mellem Swift og S-Cross. Designets tema er "Liquid Flow", hvilket betyder at bilen er både harmonisk, lav og elegant. 

En rummelig familiebil

Du vil opleve, at Baleno har suveræne køreegenskaber, du sidder behageligt i sæderne og betjeningspanelet i bilen er overskueligt og let at forstå og har et enkelt design. Baleno er desuden udstyret med 5 døre og et rummeligt bagagerum, hvilket også er et stort plus. Den billigste model er med aircondition, CD-radio, Bluetooth, LED kørelys, sædevarme, El-ruder for, El-spejle m. varme, guide me light og Autolight som det vigtigste udstyr.

Usædvanligt meget at byde på

Aldrig har du fået så meget bil for pengene. Baleno forener nemlig høj kvalitet og udstyr med rigtig gode priser. Du får altså både et godt design, masser af plads og vælger du hybridvarianten kan du have en god grøn samvittighed. Du får også en masse nyt teknik og udstyr - og det bedste af det hele er, at størstedelen er standardudstyr. Fx vil du opleve at aircondition og Bluetooth er standard i alle Baleno modellerne.

Beregn byttepris

1/1

Aktuelle kampagner på Baleno

Udvalgte varianter af Suzuki Baleno

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
Comfort 1.2 Dualjet (90 HK) Benzin A+ | 18,6 | 121 540 139.990 kr.
Active 1.2 Dualjet (90 HK) Benzin A+ | 18,6 | 121 540 144.990 kr.
Exclusive 1.2 Dualjet (90 HK) Benzin A+ | 18,6 | 121 540 169.990 kr.
Exclusive 1.0 Boosterjet (112 HK) Benzin A+ | 16,6 | 136 580 184.990 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.