Suzuki Celerio

Praktisk
Lavt brændstofforbrug
Gode køreegenskaber
Fuld af udstyr
 


Karrosseri
Hatchback


HK
68


0-100 km/t (sek.)
13,0


Brændstof
Benzin


Energiklasse
A++


Km/l
20,8

Suzuki Celerio er kendt for sine gode køreegenskaber, høj komfort og så er der tale om en lille bil, der er fyldt med en masse lækkert udstyr, såsom aircondition, Bluetooth, LED-kørelys og meget andet.

Rummelig mikrobil

Suzuki Celerio er den mindste bil i Suzukis modelprogram, men med sine 5 døre, vil du opleve, at bilen er både rummelig og nem at komme ind og ud af. Derudover har Celerio klassens største bagagerum, så du nemt kan tage hele familien med på ferie.

Anhængertræk

Til trods for at være klassens mindste model, må Celerio gerne trække en anhænger. Du må faktisk sætte helt op til 400 kg på krogen. Dermed er Celerio ikke blot en smart bybil, men også en hjælpende hånd, hvis du skal på genbrugspladsen med affald eller på storindkøb i byggemarkedet.

Beregn byttepris

1/1

Udvalgte varianter af Suzuki Celerio

Model Brændstof Energiklasse |
Km/l | CO2 g/km
Halvårlig grøn
ejerafgift kr.
Vejledende
udsalgspris
Club 1.0 Dualjet (68 HK) Benzin A++ | 20,8 | 108 500 114.990 kr.
Exclusive 1.0 Dualjet (68 HK) Benzin A++ | 20,8 | 108 500 129.990 kr.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.