FORVENT MERE - SUZUKI SWACE HYBRID - 30.000.- SOMMERRABAT

Gør et kup med den rummelige Suzuki Swace henover sommmeren og spar 30.000.- på en gennemtestet Hybrid i verdensklasse!

Denne selvopladende hybrid kan bolstre sig med en 98hk benzinmotor parret med 72hk fra en el motor, der tilsammen giver dig en imponerende rækkevide på næsten 1000 km.
Du kan vælge at køre på ren el i perioder eller at køre kombineret alt efter behov og er ikke afhængig af ladestandere på nogen af dine ture, men nyder godt af alle de elektriske fordele.
Alle Swace modeller har automatgear så du også kan køre i ro og gemag i travl trafik og i sommeren kan du få den til en fra pris på kun 279.990.-

MED PLADS TIL ALT DU HAR BRUG FOR - OG LIDT TIL

Med Suzuki Swace er der plads til et hold basketboldspillere på alle 5 sæder, da der er mere end rigeligt plads til benene i alle størrelser. Med en bagagerumskapacitet på 596L er der også plads til at have alt bagage med på ferie, uden at gå på kompromis med hvad du kan pakke. Skal du dog have store ting som fx. møbler eller cykler med, kan bagagerummet udvides til mere end 1.600L ved at slå bagsæderne ned.

KOMFORT & UDSTYR I SÆRKLASSE - SOM STANDARD

Automatgear gør bykørsel til en fornøjelse og med multimediesystemet der har en 8" skærm og Apple CarPlay eller Android Auto kan du også spille din yndlings musik henover byens larm, eller blive navigeret omkring larmen hurtigst muligt.
På kolde vinter morgener vil du nyde godt af et opvarmet læderrat og varme i vindusviskerne så du slipper for at skulle skrabe is tidligt på morgenen. Til sommeren er der naturligvis 2 zonet klimaanlæg så du og hele holdet slipper for sved på panden uanset hvor varmt der er.

BOOK EN PRØVETUR MED DEN NYE SUZUKI SWACE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.