Toyota Aygo

Rummelig
Støjsvag
 Lavt brændstofforbrug
Ideel til bykørsel

 


Karrosseri
Hatchback


HK
72


0-100 km/t (sek.)
13,8-15,2


Brændstof
Benzin


Energiklasse
A+


Km/l
19,2-20,8

Markant design, friske farver og en bred vifte af modeller - det er Toyota Aygo

Den kompakte Toyota Aygo er både rummelig, støjsvag og billig i drift. Der er plads til fire personer i bilen og godt med plads i bagagerummet. Samtidig er Aygo dog ikke større, end at den er ideel at køre i byens tætte trafik og kan parkeres på selv små parkeringspladser.

Mikrobilen er udstyret med Toyotas prisbelønnede 3-cylindrede 1.0-liters VVT-i benzinmotor, så den ikke alene har flere hestekræfter, men også et lavere CO2-udslip og brændstofforbrug.

Udstyr

Toyota Aygo fås i et væld af udstyrsvarianter og med en bred vifte af styling- og udstyrspakker, der gør din Aygo helt unik både ud- og indvendigt. Med LED-kørelys foran og LED-baglygter lyser bilen op i gadebilledet og har en klar signatur i mørket. Når du tilvælger AYGOs smartphone-integration, er du altid connected: Den 7" touchskærm spejler dine favoritapps, og din smartphones stemmestyring kan bruges til blandt andet ruteangivelse, kommunikation og underholdning.

Beregn byttepris

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.