Karrosseri
Sedan


HK
218


0-100 km/t (sek.)
8,3


Brændstof
Hybrid


Energiklasse
A+


Km/l
18,2-18,9

Toyota Camry

 Elegant og rummelig sedan
➤ Avanceret hybridteknologi
 Sublime køreegenskaber
 Stilsikkert design

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. De viste billeder kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

Kraftfuld hybrid sedan

Den nye Toyota Camry hybrid har i den grad hele pakken. Her er tale om en kraftfuld og rummelig sedan med et avanceret hybridsystem, hvor ydelsen på hele 218 HK kombineres med et lavt brændstofforbrug og CO2-udslip.

En fryd for øjet

Toyota Camry er kendetegnet ved at have et stilsikkert og elegant dynamisk touch. Fronten bærer præg af en bred og maskulin kølergrill, imens profilen fremhæver bilens specialdesignede alufælge.

Elegant luksus

I Toyota Camry bliver alle dine sanser forkælet.
Med sit sportige og yderst elegante ydre, får du blandt andet nogle udsøgte lakerringer der fremhæver bilens former med stil.
På indersiden bliver du heller ikke forskånet for luksus - her finder du de bedste materialer og en absolut sublim lyddæmpning som sørger for en behagelig rolig køretur, uanset hvor lang denne måtte være.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Galleri Camry
Galleri Camry Side
Galleri Ovenfra
Galleri Interiør
Galleri Interiør2
Galleri Bagsæder

Book prøvetur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

En serviceaftale hos Via Biler er tryghed for dig og din bil. Alle serviceeftersyn og vedligeholdelsesreparationer er inklusive, så du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.