Toyota Land Cruiser 150

 Gedigen 4-hjulstrækker
 Komfortabel kørsel
 Lavt støjniveau
 Fleksibel indretning
 


Karrosseri
SUV


HK
177


0-100 km/t (sek.)
12,1-12,7


Brændstof
Diesel


Energiklasse
F   E


Km/l
10,2-11,0

Den ultimative Toyota Land Cruiser 150 er ikke for tøsedrenge. Det kræver nemlig sin mand at sidde på en trækkraft på op til ½ ton.

Samtidig er Toyota Land Cruiser en gedigen 4-hjulstrækker, hvor der er kræset om køreglæde og sikkerhed.

Lavt støjniveau

Den optimerede turboladede dieselmotor giver dig desuden mulighed for at klare de mest udfordrende opgaver – uden at blive generet af motorstøj i kabinen.

Komfortabel kørsel

Toyota Land Cruiser 150 er den ideelle vogn, når det handler om at håndtere flytning af tungt materiel – også over lange strækninger. Der er nemlig ikke gået på kompromis med komforten i kabinen, hvor fleksibel indretning og let betjening gør køreturen mere fornøjelig. Udstyret med Kinetic Dynamic Suspension System er du sikret en optimal affjedring og en skarp styrereaktion uanset køreunderlaget.

Beregn byttepris

1/1

VI AFVENTER NYE PRISER I FORBINDELSE MED DEN NYE REGISTRERINGSAFGIFT

Vi arbejder på højtryk for at kunne vise priserne på Toyotas modeller. Tak for din forståelse.

Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.