Toyota GR Supra

 


En sportsvogn i sin fineste form
Skabt til at præstere
 Innovativt og imponerende design
Førsteklasses teknologi
Høj komfort

 

Legenden er tilbage

Med mere end 50 år i bagagen er Toyota GR Supra i sandhed en legende.

Den nye Supra leverer indtil videre den bedste oplevelse med en blanding af kraft, balance og kontrol, giver den i høj grad den bedste udgave af køreglæde.

Du kan måske forestille dig det med dens 340 HK i en 3,0 liters motor.

Oplev Supra Roadshow

Der er i sandhed tale om en legende, når man taler om Toyota GR Supra. Med 340 HK, 3,0 liters motor og en acceleration på fra 0-100 km/t på 4,3 sekunder er der altså tale om en sværvægter.

Vi er så heldige hos Via Biler Toyota at være vært for Supra Roadshow to gange henover sommeren. Her kan du komme og opleve den ikoniske sportsvogn GR Supra tæt på, når den kommer til Danmark.

Oplev Supra Roadshow

Se hvor og hvornår Supra Roadshow kommer nær dig i tabellen nedenfor.

Hvornår Hvor Adresse
6. august 2019 Via Biler Toyota - Aarhus Nord Grenåvej 465, 8250 Egå
7. september 2019 Via Biler Toyota - Amager Englandsvej 395, 2770 Kastrup

Et ikon kommer til Danmark

Kom forbi Via Biler Toyota og oplev den legendariske sportsvogn GR Supra tæt på, når den kommer til Danmark. Ikonet er i den nye udgave fyldt til randen med et væld af lækkert udstyr som fx:

Brede 19” smedet alufælge med Super Sport dæk Premium musikanlæg med 12 højttalere Head-up display To separate 8.8” skærme til vigtige køreinformationer Bakkamera Adaptiv fartpilot Intelligent parkeringsassistent Stor sikkerhedspakke bl.a. med automatisk nødbremse, tyverialarm og meget, meget mere.

Alt dette er krydret med et ikonisk design ala James Bond-bilen, Toyota 2000GT fra 1967, samt muskuløse bagvinger og hækspoiler. Alt dette til en pris på 1.009.990 kr.

Den nye udgave er dog allerede meldt udsolgt i det meste af Europa og deriblandt også Danmark, allerede inden bilens design, specifikationer og pris blev afsløret. Men med god grund! Kom ud og oplev vidunderet - Måske den er klar til en prøvetur eller to. *

* Der kan ikke garanteres prøvetur. Der skal sidde en repræsentant fra Via Biler Toyota under prøvekørslen. Der vil være en selvrisiko på 10.000 kr. Føreren skal være fyldt 26 år.