Karrosseri
Varebil


HK
136


0-100 km/t (sek.)
12,1-13,3


Brændstof
El


Energiklasse
-


EV rækkevidde (WLTP)
164-318 km

Toyota Proace Electric

Lave driftsomkostninger
Nul emissioner
Lang rækkevidde
Imponerende nyttelast

Gør din arbejdsplads elektrisk

Proace Electric er Toyotas første elektriske varebil. Her kombineres de kompromisløse egenskaber og alsidigheden vi kender fra Proace med ydelse og effektivitet i en elektrisk nulemissions-drivlinje.

Uanset hvad dit behov er, så klarer Proace Electric det. Travle tidsplaner i byen og arbejdsopgaver udenbys klares med en suveræn ydeevne og støjsvaghed.

En kraftig motor

Proace Electric er udstyret med en kraftig motor, der på et øjeblik leverer en støjsvag og jævn acceleration og kørsel.

Du kan vælge imellem to batterier: Et 50 kWh- eller 75 kWh-batteri. Batterierne leverer en rækkevidde på henholdsvis mere end 200 km* og mere end 300 km*. Uanset om det drejer sig om små ture ind til byen eller længere køreture, så klarer Proace Electric skærene.

Stort udvalg og smarte løsninger

Proace Electric er en unik varebil, der kan tilpasses dine individuelle behov. Du kan vælge i mellem i alt 5 karrosserityper og længdekombinationer og derudover et hav af forskellige dør-konfigurationer, der giver dig mulighed for at skabe en unik varebil.

Proace Electric er den perfekte arbejdshest og vælger du en model med Smart Cargo-systemet, får du en uovertrukket lastvolumen. Med Smart Cargo-systemet kan varebilens passagersæde vippes, så kabinen får ekstra opbevaringsplads, mens en smart luge mellem varerummet og kabinen øger lastelængden.

360°-salgsindsats

Vil du vide mere om varerumsmål, lasteevne og de mange udstyrsmuligheder i den nye Proace Electric, så kontakt din nærmeste Via Biler Erhvervsafdeling. Vi leverer selvfølgelig Proace Electric med vores 360°-salgsindsats, hvor vi tager os af alt det, du som erhvervskunde har brug for til din varebil – hvad end det er ekstraudstyr, lakforsegling, undervognsbehandling, finansiering, serviceaftale, forsikring, specialindretning eller noget helt ottende. 

Toyota Proace Electric

Har du overvejet, om en elektrisk varebil kunne være noget for dig og din virksomhed? 

Se Biltesterens anmeldelse af Toyota Proace Electric.

1 Galleri Proace Electric
2 Galleri Proace Electric
3 Galleri Proace Electric
4 Galleri Proace Electric
5 Galleri Proace Electric
6 Galleri Proace Electric
7 Galleri Proace Electric
8 Galleri Proace Electric
9 Galleri Proace Electric

Ny varebil?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde din nye varebil. Udfyld formularen herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.


Serviceaftale

Er du træt af værkstedsregninger? Med en Via Biler Serviceaftale er alt inklusivt, og du slipper for at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger.


Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. I en Via Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.


Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud - uanset om du vil lægge en udbetaling eller ej.