Volvo Recharge

Volvos Recharge serie består af fuldelektriske og plug-in hybridmodeller, der udstyrer dig med endnu bedre køreegenskaber.

Med Volvo Recharge får du den ultimative kombination af el fra et plug-in batteri og en effektiv benzinmotor. Naturligvis uden at gå på kompromis med Volvos fremragende køreoplevelse og fleksibilitet.

Rå performance

En elbil giver dig en ny og rå køreoplevelse, hvor du ikke har nogen udstødningsemissioner under kørslen. Volvo Recharge tilbyder dig en avanceret teknologi, der gør din køreoplevelse helt særligt.

Sikkerhed på forsædet

Så længe Volvo har eksisteret har sikkerhed været en topprioritet. Det gælder for Volvos Recharge-modeller. Formålet med lanceringen af Volvo Recharge, var at fremstille de mest sikre genopladelige biler i hele verden.

100% el

Uanset om du kører i plug-in hybrid eller elbil, kan vælge at køre uden at afgive udstødningsgasser. Vælger du køretilstanden Pure i din plug-in hybrid kan du tilbagelægge din pendlertur udelukkende ved hjælp af bilens elmotor.

Plug-in hybridbiler og elbiler

Uanset hvilken Volvo der er din foretrukne, kan du få den med højeffektiv plug-in hybridteknologi. Udvalget af elbiler udvides løbende.

Læs mere om modellerne via knapperne herunder, book en prøvetur med det samme eller kontakt os i Vallensbæk for en uddybende snak.

Fås som plug-in hybrid

Fås som plug-in hybrid

Fås som plug-in hybrid

Fås som plug-in hybrid

Fås som elbil

Fås som elbil

Fås som plug-in hybrid

Fås som plug-in hybrid

Gør hverdagen nem

Med Volvo Recharge skal kørslen være nem og bekvem. Derfor får du Volvo On Call og tilhørende app med som standard på alle modeller. Med appen kan du sende destinationer eller finde din bil på parkeringspladsen. Du kan tilmed få en status på en igangværende opladning og tjekke op på batteriets strømstatus.

Du får desuden en klimapakke med tilskudsvarmer som standard på vores Volvo Plug-in hybrider, så du nemt kan varme og nedkøle bilen. På denne måde har batteriet altid de optimale temperaturbetingelser for at give en bedre ydelse.

Hvordan fungerer en plug-in hybridbil fra Volvo?


Én bil - to motorer

En Volvo plug-in hybrid har både en elmotor og benzinmotor - deraf navnet Twin Engine. Brug dem sammen eller hver for sig for den mest effektive køreoplevelse.


Hele tre køreprogrammer

Du har hele tre køreprogrammer at vælge imellem, så du har til enhver lejlighed. Vælg mellem Power-tilstand, Pure electric-tilstand og Hybrid-tilstand.


Kør 40-50 km på ren el

Med det store batteri får du en elektrisk rækkevidde på ca. 40-50 km. Du kan nemt oplade det derhjemme eller via en ladeboks. Det bliver samtidig ladet op under kørslen, hver gang du bremser eller slipper speederen.

Book en prøvetur i en af Volvos Recharge-modeller

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.