Velkommen til Via Biler Mazda

Populære modeller fra Mazda

Dit Mazda-værksted

Hos os er din bil i trygge hænder

Vores teknikere og pladesmede er løbende på kurser og holder sig opdateret, så de kan give din Mazda den bedste service.

Book en prøvetur

Prøvekør din Mazda-favorit - book tid her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med tilbud, konkurrencer og nyheder fra vores bilhuse. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via nyhedsbrevet.

Beregn din byttepris

Har du en bil, vi skal have i bytte for en ny - eller brugt - Mazda?

Vi gi'r selvfølgelig en rigtig god byttepris for din gamle bil, når du køber bil hos os. Har du en bil, som vi mangler, køber vi den også gerne i ren handel.

Fortæl os om din bil - så gi'r vi et godt tilbud.

Hvad er min bil værd?

  • Indtast nummerplade
  • Bilens stand
  • Kontaktoplysninger

Indtast nummerplade

Find din nye Mazda hos Via Biler

Mazda er en japansk bilfabrikant, der for alvor har fundet vej til de danske landeveje. Med en bil fra Mazda kan du forvente en fortrinlig performance og køreglæde, overskuelige priser, og et design i verdensklasse – som blandet andet har landet dem en Red Dot Design Award i 2020. Hos Via Biler er vi stolte forhandlere af Mazdas enestående bilmodeller.

En Mazda til enhver smag

Er du på udkig efter en praktisk og elegant bybil til en overkommelig pris, en rummelig stationcar med plads til familieforøgelse, eller måske en udholdende SUV til terrænet? Eller har du ikke bestemt dig endnu? Lad os hjælpe dig i mål med at finde den rette Mazda-model, som matcher dine ønsker og behov! Vores sælgere og rådgivere står altid til rådighed når du skal ud at investere i en ny bil. Den kompakte og kvikke Mazda 2 er oplagt til kørsel i de store byer med små parkeringspladser, Mazda 6, der fås enten som stationcar eller sedan, er den perfekte personbil med plads til familien, og Mazda CX-modellerne er de perfekte SUVer, designet til præstere.

Besøg vores Mazda-bilhus og Mazda-værksted i Silkeborg

Hos Via Biler Silkeborg er vores showroom og værksted specialiseret i Mazdas populære modeller. Her kan du altid regne med, at vores personale står klar til at hjælpe dig i mål – uanset om der er tale om service, reparation eller rådgivning.

Fuld kundetilfredshed

Vi værdsætter vores kunder højt, og derfor kan du altid forvente den bedste kundeservice når du besøger Via Bilers værksteder og bilhuse rundt omkring i landet – For hos Via Biler er vores kunders tilfredshed drivkraften bag vores forretning. Besøg vores Mazda-bilhus i Silkeborg i dag, og lad os hjælpe dig med at finde din nye bil!